Home » , » Όσο πιο πολύ γελοιοποιείται, τόσο αυξάνει τα ποσοστά της η Νέα Δημοκρατία! Όσο περισσότερο κόβει μισθούς συντάξεις, τόσο περισσότερα ΜΜΕ την υποστηρίζουν.

Όσο πιο πολύ γελοιοποιείται, τόσο αυξάνει τα ποσοστά της η Νέα Δημοκρατία! Όσο περισσότερο κόβει μισθούς συντάξεις, τόσο περισσότερα ΜΜΕ την υποστηρίζουν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 | 9:26 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Πήραμε τηλέφωνο χίλια περίπου βαφτιστήρια, νεοδιοριζόμενους μπάτσους, εφοπλιστές, τραπεζίτες, βιομηχάνους, μαφιόζους κλπ, κι αφού ρωτήσαμε τον Κούλη, τη Ντόρα, όλες τις τάσεις της οικογένειας Μητσοτάκη, ανακοινώνουμε το εξής “ αντικειμενικό γκάλοπ”:
Όσο πιο πολύ γελοιοποιείται, τόσο αυξάνει τα ποσοστά της η Νέα Δημοκρατία! Η διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ είναι 170%.

Το ποσοστό αυτό δεν πρέπει να μας παραξενεύει, αφού υπολογίζονται οι νόμιμες κρατήσεις, φόροι, καθώς και τα πανωτόκια. Δίνουμε επίσης κάποιο μπόνους στη ΝΔ λόγω του εκλογικού συστήματος και των οικονομικών συμφερόντων.

Οι συντάξεις μπορεί να μειώνονται, ο Κούλης όμως είναι ο καταλληλότερος νονός παρουσιάζοντας μάλιστα αύξηση από το προηγούμενο παραμύθι. Συμπερασματικά λέμε πως όσο περισσότερο κόβει μισθούς συντάξεις, τόσο περισσότερα ΜΜΕ τον υποστηρίζουν.

Όλοι οι παράγοντες της ποδοσφαιρικής παράγκας συμφωνούν και μάλιστα ομόφωνα, να καταργηθεί επιτέλους το ποδόσφαιρο στο γήπεδο και να κρίνεται ο πρωταθλητής με πλειστηριασμό, που είναι της μόδας.

Οι Έλληνες είναι ενθουσιασμένοι, περιμένουν με ανυπομονησία τους πλειστηριασμούς, που θα τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους.

Τα 200 ευρώ το μήνα κρίνονται “υπερβολικά πολλά” από τους “φτωχούς” δισεκατομμυριούχους. Έτσι οι περισσότεροι συμφωνούν μεν με τον Άδωνι, αλλά ζητάνε κι άλλες περικοπές. “Γιατί να ζήσουν οι φτωχοί”; Αυτή την απορία των έχουν όλοι οι δεξιοί ανθρωποφάγοι.

“Αλλάξαμε γνώμη, δεν θέλουμε τα πτυχία μας”. Αυτό δηλώνουν ευθαρσώς οι πτυχιούχοι, που ζητούν επιτακτικά από την κυβέρνηση, να εξισώσει τα πτυχία τους με αυτά του νηπιαγωγείου, ώστε οι “άριστοι” των κολεγίων να μπορούν να διορίζονται ευκολότερα με μέσον στο Δημόσιο.
Γιαυτό και στο παραμύθι μας η υπουργός παραπαιδείας έχει περισσότερες θετικές από αρνητικές γνώμες!

Όπως ο υπουργός υγείας! Ο οποίος δεσμεύτηκε να βρει τα φάρμακα που λείπουν. Η προσπάθεια να σωθούν καρκινοπαθείς κι άλλοι ασθενείς, με φυλακτά και προσευχές, ανταμείβεται από τους πολίτες, την Εκκλησία και την Ελληνική αστυνομία.

Οι Έλληνες πεθαίνουν για τα συμφέροντα του Λάτση και των υπολοίπων, που θέλουν την Ανατολική Μεσόγειο.

Οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου συμφωνούν να φοράνε στο εξής φέσι και να πληρώνουν χαράτσι και στον πολυχρονεμένο Τούρκο Σουλτάνο.

Οι Έλληνες ανησυχούν μεν για πόλεμο με την Τουρκία, ξέρουν όμως, πως, αφού η Παναγία είναι μαζί μας, θα νικήσουμε σίγουρα, έτσι θα πάρουμε την πόλη των Αθηνών και την Πελοπόννησο.
“Χάγη και ξερό ψωμί”. Και χωρίς ψωμί,νησιά, κράτος κλπ πάλι προτιμούμε Χάγη”!


Η παραπάνω δημοσκόπηση αποτελεί προϊόν νοσηρής φαντασίας. Τη διαβάσαμε σε site που ασχολείται με υπερφυσικά φαινόμενα, μύθους και cult σεξοκωμωδίες με παρδαλά κατσίκια. Κάθε σύμπτωση με πράγματα και πρόσωπα γνωστά, θεωρείται ομοιότητα. Ή κάπως έτσι...

Κάτι ακόμα που αξίζει να αναφερθεί, αν και άσχετο με τα παραπάνω, το είδαμε σε μιλιταριστικό site. Θέλουμε επειγόντως από αυτό που ήπιε ο συντάκτης:
Η δουλειά που έχει η Ελλάδα στη Λιβύη - μας λέει το άρθρο - είναι η αποικία της Κυρήνης που είχαμε παλιά! 

Αν το διαβάζαμε στο “Κουλούρι”, θα ξέραμε πως είναι πλάκα και θα γελούσαμε.
Δυστυχώς όμως βλάκες με περικεφαλαία κυκλοφορούν ανάμεσα στον κόσμο, χωρίς να έχει ληφθεί κανένα μέτρο προφύλαξης. Οι αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να μαζέψουν τους αδέσποτους φασίστες περιορίζοντας αισθητά την επιδημία ηλιθιότητας.

Όντως είχαμε αποικία εκεί. Είχαμε επίσης πόλεις όχι μόνο σε Ασία και Αφρική αλλά και στην Ιταλία (Μεγάλη Ελλάδα), τη Γαλλία (Μασσαλία), Ισπανία (Σαγούντο). Να κάνουμε πόλεμο με Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία εκτός από Λιβύη, Τουρκία, Ιράν κλπ;

Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι πως είναι ψεύτες, ανίκανοι, διεφθαρμένοι. Είναι πως κυβερνάνε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger