Home » , » Μπορεί η Ελλάδα να μπλεχτεί σε πόλεμο;

Μπορεί η Ελλάδα να μπλεχτεί σε πόλεμο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 | 9:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ντόρα, πάντα μουρλό ήταν το αδερφάκι σου, ή τώρα τρελάθηκε; Πάντα αδίστακτος! Έχω ακούσει αφορμές για πολέμους, αλλά πρώτη φορά θα γίνει χαμός για... επικοινωνιακούς λόγους!
Εντάξει και για τα συμφέροντα της μεγαλοαστικής τάξης, αλλά και για να πουλήσει παραμύθι ο Κούλης! Είναι επικίνδυνο αυτό το κουτόχορτο, μην το τρώτε!

Πρώτα απ' όλα θα σχολιάσω το βέτο. Θα είναι VETO - F35. Αόρατο! Άμα δείτε βέτο, να μου γράψετε. Πως είμαι τόσο σίγουρος; 
Ένα χρόνο πριν οι δεξιές σελίδες είχαν δήλωση του Κούλη: “Μητσοτάκης: Εθνική ήττα οι Πρέσπες - Δεν απεμπολώ το βέτο στην ένταξη της ΠΓΔΜ στην ΕΕ”!
Τι διάολο, κάθε Γενάρη θέλει ο Μητσοτάκης να κάνει βέτο; Αν είναι έτσι, τότε σε λίγους μήνες θα έχει αλλάξει εντελώς γνώμη. Τις ίδιες παπαριές έλεγε και τις Πρέσπες. Ξέρουμε όλοι πόσο βλάκες με περικεφαλαία αισθάνθηκαν όσοι τον πίστεψαν.
Θα κάνει βέτο σε τι; Θα συμφωνήσουν στη Λιβύη εκεχειρία και θα πει “όχι, εγώ θέλω πόλεμο!”; Γι αυτό δεν τον κάλεσαν! Του έχει στρίψει!

Πάει το βέτο. Οι μετανάστες. Η Ελλάδα έχει κάνει συμφωνίες. Και θα τις τηρήσει. Παίρνει λεφτά για να φυλακίζει πρόσφυγες. Τι νόημα έχουν οι δηλώσεις του; Να μην του φύγουν οι ακροδεξιοί που τον ψήφισαν στις εκλογές.

Ρε μπας κι ο παπαγάλος έχει δίκιο και το πάει πάλι για εκλογές; Τι να πω; Η άθλια συμπροφορά της χώρας προς τους πρόσφυγες θα συνεχιστεί. Ίδια και απαράλλαχτη.
Έχουμε σχολιάσει τη δήλωση σε α' ενικό (δέχομαι κλπ) λες και παίρνει τους πρόσφυγες σπίτι του! Θεωρεί τη χώρα τσιφλίκι του κι εμάς σκλάβους. Έχει κάψει φλάντζες. Οι Ευρωπαίοι ξέρουν πως είναι εντελώς αναξιόπιστος, άλλα λέει - άλλα κάνει, έτσι τον έχουν χεσμένο. Τόσο απλά.

Δυστυχώς τον πιστεύουν οι Τούρκοι! Και θα μας μπλέξει πολύ άσχημα. Ήρθε ο ένας σφαγέας στην Ελλάδα. Η οποία, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Κούλη, όταν σχολίαζε τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού, ανήκει στην Άγρια Δύση. “Είμαστε σύμμαχοι, κατανοούμε κλπ -κλπ”. Η Δύση όμως στηρίζει τον άλλο σφαγέα.

Τι θα συζητήσει με το Χαφτάρ; Να μας εκπροσωπήσει ο “στρατάρχης” στο Βερολίνο; Αυτός; Εμάς; Σας ορκίζομαι, το άκουσα στα κανάλια. Το είπαν με σοβαρό ύφος, παρόλα αυτά έσκασα στα γέλια. Αλλά η κατάσταση είναι για κλάματα!
Ο τύπος προφανώς ψάχνει συμμάχους για να συνεχίσει τον πόλεμο! Οπότε τι θα ζητήσει ο Χαφτάρ; Στην καλύτερη όπλα, χρήματα, διπλωματική στήριξη και αναγνώριση, στη χειρότερη να στείλουμε στρατό στη Λιβύη!
Ρε πάνε καλά; Είδαμε και πάθαμε να κλείσει ένα θέμα, που ο πατερούλης του ξεκίνησε - αυτό με τη Βόρεια Μακεδονία - και τώρα ανοίγει ο ιός Μητσοτάκη άλλο, μεγαλύτερο;!

“Αν πάνε Τουρκικά πλοία στο Αιγαίο θα κάνω αυτό που πρέπει”. Για πες μας τι ακριβώς θα κάνεις, να ξέρουμε. Δεν έχουμε και λεφτά, να πάρουμε κονσέρβες. Προφανώς δεν τα εννοεί, τα λέει για τ' ακούν τα γαλάζια γίδια, οι βλάκες με περικεφαλαία, έλα όμως που ο Σουλτάνος (άλλος παλαβός αυτός) τα παίρνει τοις μετρητοίς! Και θα μπλέξουμε άσχημα, το ξαναλέω. Είναι τόσο άχρηστοι, που κι αν ακόμα δεν θέλουν στραβή, μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση. Και μετά, στρατηγοί του καναπέ, τα ξαναλέμε.

Είμαστε για νέες περιπέτειες; Πως το κόβετε; Μπορεί η Ελλάδα να μπλεχτεί σε πόλεμο; Με τα χάλια που έχει; Επίσης θεωρείτε σωστό να ρημαχτούν τα πάντα, να πεθάνετε για τους λογαριασμούς των δισεκατομμυριούχων, επειδή θέλουν κι άλλα;

Κάντε αγώνες υπέρ της Ειρήνης. Πάμε γυρεύοντας. Δεν είναι μόνο η ΝΔ δυστυχώς. Στην καλύτερη περίπτωση θα ξηλωθούμε, θα χρεοκοπήσουμε ξανά, για νέους εξοπλισμούς και μίζες! Στη χειρότερη θα χάσουμε αυγά και πασχάλια! Θα γίνουμε καλοκαιρινοί. Δεν πρόκειται να συνέλθουμε ποτέ!

Το χειρότερο όλων είναι πως τα άλλα κόμματα, οι υπόλοιπες αστικές συμμορίες, συναγωνίζονται τη Νέα Δικτατορία σε εθνικισμό. Αυτό πάει να πει πως οι ντόπιοι κεφαλαιούχοι, η πλουτοκρατία, έχει λυσσάξει, έχει ήδη αποφασίσει να τραβήξει το σχοινί! 
Όμως εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα. Ούτε τα παιδιά του Μητσοτάκη θα πάνε στο μέτωπο, ούτε των εφοπλιστών, ούτε κανενός πλουσίου. Κι αυτά που λένε περί Εθνικής Ενότητας είναι παραμύθια, για να μας στείλουν πρόβατα σε σφαγή. 

Ας λάβουμε τα μέτρα μας πριν είναι πολύ αργά... Να διώξουμε τον ανισόρροπο, θα μας κάψει!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger