Home » , » Το twitter "γλεντάει" με τους ένστολους υφιστάμενους του Χρυσοχοϊδη

Το twitter "γλεντάει" με τους ένστολους υφιστάμενους του Χρυσοχοϊδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 | 1:33 π.μ.

Δεν νομίζουμε ότι θα ευθυμούσαμε περισσότερο αν παρακολουθούσαμε μια απ' τις αξέχαστες κωμωδίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, απ' ότι τώρα που διαβάσαμε τα σχόλια των χρηστών του twitter τα οποία αναφέρονται στην χολιγουντιανή επιχείρηση που έστησαν χτες οι δυνάμεις καταστολής στο Κουκάκι.β (Ενα μικρό δείγμα σας δίνουμε παρακάτω).

Υπάρχει και και η σοβαρό πλευρά όμως του γεγονότος. Οτι οι μπάτσοι έπνιξαν ολόκληρες περιοχές στα χημικά και ξυλοκόπησαν άγρια δεκάδες άσχετους πολίτες.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι αυτή την φορά οι κάτοικοι που παρακολουθούσαν το μπατσάδικο κατασταλτικό πογκρόμ δεν έμειναν απαθείς θεατές και "έλουσαν" με "κοσμητικά επίθετα", ΜΑΤατζίδες και ΕΚΑΜίτες.

Στα απόνερα του γιουρουσιού που έκαναν οι μπάτσοι είναι και τα όσα συμβαίνουν με τις προσαγωγές που έκαναν -αναφέρονται 9- εκτός απ' τις συλλήψεις. Διαβάσουμε σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η δικηγόρος Αννυ Παπαρούσου


Για δυνατούς λύτες.

Ποιο αδίκημα διέπραξαν οι αλληλέγγυοι και κρατούνται παράνομα τόσες ώρες;
Η παράνομη, αντιδικονομική και ευθέως αντιδημοκρατική πρακτική των προσαγωγών των αλληλέγγυων στην ανακατάληψη της Ματρόζου εξελίσσεται σε μία διαδικασία επιλογής κατηγορίας ανάλογα με την όρεξη των πολιτικών προϊσταμένων της αστυνομίας και με τις επικοινωνιακές προτεραιότητες των επιτελείων.

Κατά το χρόνο αυτό δεν επιτρέπεται η επικοινωνία με δικηγόρους και συγγενείς και κρατούνται επί ώρες χωρίς κατηγορία.

Σε νομικό επίπεδο η κατάσταση αυτή δεν είναι αναγνωρίσιμη.

Σε πολιτικό επίπεδο είναι.

Ας δώσουμε όμως καλύτερα στους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάσουν τα νέα κατορθώματα των "υπερασπιστών του νόμου":













Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger