Home » , » Σε αναβρασμό ολόκληρη η Λέσβος

Σε αναβρασμό ολόκληρη η Λέσβος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 | 11:05 μ.μ.

Η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης, δείχνει να έχει σχετικά ηρεμήσει αυτή την στιγμή (Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα). Οι συγκεντρωμένοι δεν είναι ιδιαίτερα πολλοί (250-300 άτομα) άλλα συνεχίζουν να πληθαίνουν.

Οι φήμες που επικρατούν οργιάζουν. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το πλοίο «Πήγασος» έχει κάνει "κράτει στις μηχανές του" για να βρεθεί στο λιμάνι ξημερώματα, ενω άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιλέξει άλλο λιμάνι του νησιού  (Πέραμα, Σίγρι, Πλωμάρι) για να αποβιβάσει ΜΑΤατζήδες και αστυνομικά οχήματα. Κάτοικοι όμως όλων αυτών των περιοχών βρίσκονται σ' αυτά τα λιμάνια.

Στέλεχος του Σύριζα ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να στείλει στρατιωτικό μηχανοκίνητο τάγμα στο νησί, για να αντιμετωπίσει τους κατοίκους που αντιδρούν στην κατασκευή νέας κλειστής φυλακής για μετανάστες -πρόσφυγες.

Αυτή την στιγμή πάντως εκατοντάδες πολίτες και όχι μόνο απ' τον Μανταμάδο, αλλά και από τα γύρω χωριά, Κάπη, Αγία Παρασκευή, Κλειώ, Νάπη αρχίζουν να συγκεντρώνονται στην επιταγμένη περιοχή Καραβά-Καβακλή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger