Home » , , » Παράλειψη του δεσπότη Πειραιά να μην προτείνει την αγιοποίηση του Μαρινάκη

Παράλειψη του δεσπότη Πειραιά να μην προτείνει την αγιοποίηση του Μαρινάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 | 4:34 μ.μ.


Του Σ.Λ

Είναι γνωστό σε όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι ο Μητροπολίτης Πειραιώς άγιος Σεραφείμ Μετζελόπουλος είναι απ' τους πιο άξιους ποιμενάρχες που έχει αν επιδείξει η Εκκλησία μας.

Οπως, λοιπόν μας πληροφορεί εκκλησιαστικός ιστότοπος σε αναλυτικό του ρεπορτάζ η θαυμαστή καθημερινή δραστηριότητα του δραστηριότητα με τα εγκόσμια, τον οδήγησε πρόσφατα στο να "τελέσει τον Αγιασμό στις εγκαταστάσεις του MEGA CHANNEL".

Παρακολουθώντας στο βίντεο που υπάρχει εκεί, τον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Σεβασμιότατος στον ιδιοκτήτη του σταθμού, αισθάνθηκα κάπως αμήχανα.
Δεν γνώριζα ότι ο κ. Μαρινάκης «Χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους του».
Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι με την επιλογή του να αποκτήσει άλλο ένα ΜΜΕ, γίνεται «κυματοθραύστης στην παραπληροφόρηση, στην ανεντιμότητα».
Μάλιστα καταβάλλει μεγάλο κόστος αφού ««Εδώ δεν εκδαπανάσθε μόνο οικονομικώς, αλλά και ηθικώς και πνευματικώς», όπως είπε ο άγιος απευθυνόμενος στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού διαύλου.

Μετά απ' αυτή την ενημέρωση οι υπεύθυνοι το blog μας πρέπει να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τα όσα επικριτικά έχουν αποδώσει κατά καιρούς στον αξιότιμο κ. Μαρινάκη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιεράρχη για τα μαθήματα που μας δίνει.
Δεν ξεχνάμε άλλωστε ότι, όπως ανέφερε περασμένο κείμενο μας, ο ίδιος άγιος μας είχε πληροφορήσει ότι η ομοφυλοφιλία είναι  "θανάσιμο αμάρτημα".

Δεν λησμονούμε επίσης, αυτό που είναι παγκοίνως αποδεκτό, ότι, δηλαδή, ο δεσπότης Σεραφείμ είναι άριστος γνώστης στα ιατρικά θέματα.
Το μάθαμε αρχικά όταν μας πληροφόρησε ότι η πεολειχία –τα «τσιμπούκια» δηλαδή- «είναι μια θανάσιμη απειλή όπως και κάθε τι που αντιστρέφεται, στην φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος».

Λίγο αργότερα πλουτίσαμε τις γνώσεις μας, όταν ο ίδιος μας έβγαλε από την άγνοια μας γνωστοποιώντας μας ότι η «Η ομοφυλοφιλία οδηγεί σε καρκινογενέσεις» και τόσα άλλα θεόπνευστα κηρύγματα που ακούσαμε από το στόμα του.

Διαβάζοντας ένα περασμένο κείμενο του συντρόφου Μήτσου σκέφτηκα ότι αν είχε την δυνατότητα, ο δεσπότης Σεραφείμ, θα πρότεινε μέχρι και την αγιοποίηση του Μαρινάκη. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger