Home » , » Η κ. Κεραμέως θα ήταν ιδανική για πρέσβειρα του σκοταδισμού ενώ είναι επικίνδυνη στην κυβερνητική θέση που τις έχει ανατεθεί.

Η κ. Κεραμέως θα ήταν ιδανική για πρέσβειρα του σκοταδισμού ενώ είναι επικίνδυνη στην κυβερνητική θέση που τις έχει ανατεθεί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 | 4:53 π.μ.


Του Σ.Λ.

Απέναντι στις ψεύτικες ειδήσεις για τις οποίες έγραφα προηγουμένως, να συνεισφέρω με "ντοκουμέντα" στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Δεν ισλαμοποιούν την χώρα μας οι μετανάστες όσο και να προσπαθούν ορισμένοι να παραλληλίσουν την Αθήνα, με το Ισλαμαμπάντ. Τέτοιος κίνδυνος δεν υπάρχει.
Αυτό που είναι κάτι από παραπάνω ορατό, είναι η εικόνα του σκοταδισμού και ανορθολογισμού που προβάλλει η υπουργός Παιδείας.

Τυχαία έπεσα πάνω στον λογαριασμό που διατηρεί η κ. Νίκη Κεραμέως, στο facebook. Δεν είναι απλώς ότι μου προκάλεσα αλγεινή εντύπωση τα όσα γράφει. Είναι ότι δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει υπουργός Παιδείας σε Ευρωπαϊκή χώρα, που αυτό που θεωρεί ότι πρέπει να προβάλλει είναι οι επαφές της με κάθε καρυδιάς παπά!

Δεν συναντάμε να μας ενημερώνει για καμιά συμμετοχή της σε επιστημονική ημερίδα. 
Δεν μας πληροφορεί για καμιά συνάντησή της με διανοούμενους ή έστω εμπλεκόμενους με την εκπαιδευτική κοινότητα. 
Δεν βλέπουμε να φωτογραφίζεται με ανθρώπους του πολιτισμού και της τέχνης.
Το μόνο που την απασχολεί είναι να μας γνωστοποιεί -παραθέτοντας μάλιστα και οπτικό υλικό- για τις συναντήσεις που είχε με "Παναγιώτατους" και "αγίους", αρχιρασοφόρους,  "ποιμενάρχες".

Και σ' αυτό που καταλήγω είναι. Η κ. Κεραμέως θα ήταν ιδανική για πρέσβειρα του σκοταδισμού, ενώ είναι επικίνδυνη στην κυβερνητική θέση που τις έχει ανατεθεί.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Φεβρουαρίου 2020 στις 8:26 π.μ.

Μα ειναι εικονα αυτη??????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger