Home » , , » Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν

Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 | 9:22 μ.μ.


Πηγή: Κατάληψη Στέγης Προσφύγων Νοταρά 26 

Το βράδυ που μας πέρασε στην Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26 δεχτήκαμε την τρίτη, μέσα σε ένα εξάμηνο, επίθεση από τους ένστολους τραμπούκους του κράτους.
Γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα -κι ενώ είχε προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα μια ακόμα προσπάθεια εκφοβισμού συντρόφισσας που κατευθυνόταν στην κατάληψη από ασφαλίτες- εντελώς απρόκλητα περικύκλωσαν δύο φορές την Κατάληψή μας.

Την πρώτη φορά ρίχνανε στον εσωτερικό χώρο φακούς και λέιζερ ψάχνοντας επίμονα να δουν τα πρόσωπά μας και πόσα άτομα είμαστε και αφού αποχώρησαν για περίπου 10 λεπτά, επέστρεψαν ακόμα περισσότεροι. Αυτή τη φορά εκτός από τους φακούς και τα λέιζερ, προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα της Κατάληψης.

Αυτές οι πρακτικές των ένστολων της κρατικής τρομοκρατίας ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ! Είμαστε εδώ, συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και την καταστολή. Με δεσμούς αλληλεγγύης και συντροφικότητας. Τέτοιου είδους τραμπουκισμοί το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο!!

Ένα έχουμε να πούμε..

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ


Συνέλευση της Ν26, 10/2/2020
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger