Home » , » Να θυμηθούμε τι έλεγαν οι δικές τους περασμένες δημοσκοπήσεις.

Να θυμηθούμε τι έλεγαν οι δικές τους περασμένες δημοσκοπήσεις.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 | 9:00 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Καθημερινή προπαγάνδα: Ο ακροδεξιός υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, παρήγγειλε δημοσκόπηση. Μάλιστα την παρουσίασε ο ίδιος!

Μπράβο! Όχι, μπράβο, γιατί νόμιζα πως ο Περιφερειάρχης δεν κάνει απολύτως τίποτε για την Περιφέρεια. Καλέ πως δεν κάνει; Μόνος του ολόκληρη δημοσκόπηση έκανε. Πήρε τηλέφωνο τους ψηφοφόρους του και τους ρώταγε.

-“Είναι οι μετανάστες απειλή”;

- “Ουγκ”! 

- “Θα το πάρω ως “ναι” αυτό”

. “Τι ψηφίζεις μανάρι μου; Άσε να μαντέψω...” 

- “Ουγκ”!

Λοιπόν Μουτζούρη μου, δεν θα μπω καν στο κόπο να σχολιάσω τη δημοσκόπηση. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, Γιάννης κερνάει - Γιάννης πίνει κλπ.

Θα μιλήσω κατευθείαν στους βλάκες με περικεφαλαία. Ξέρω, είναι σαν να μιλάω με πατημένο γκαζόν, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.

Ο Κούλης σας δουλεύει. Και στο μεταναστευτικό σας δουλεύει χειρότερα από το Μακεδονικό.
Σήμερα ζητά περισσότερα φράγκα από την ΕΕ για το προσφυγικό. Τι τα θέλει, αν θα διώξει τους πρόσφυγες;

Απλά βρήκε ευκαιρία να κάνει ότι ο Σουλτάνος: Να ζητήσει πιο πολλά για να φυλακίσει αθώους. Για να πάρουν περισσότερα οι δικοί του δουλέμποροι. Αυτοί που ζουν εις βάρος των προσφύγων, από τη δυστυχία τους.

Απλά σκεφτείτε, αν συμφέρει την Ελλάδα να εισβάλει η Τουρκία στη Συρία. Τι κόσμος θα φύγει από 'κει, αν επεκταθεί ο πόλεμος. Γιατί η καταστροφή και η προσφυγιά είναι το μόνο σίγουρο. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία καθόλου.

Όμως ο Κούλης μαζί με ΕΕ - ΝΑΤΟ στηρίζει Τουρκία! Το Σουλτάνο, που μόλις τελειώσει από κει, θα στραφεί, μαντέψτε που!

Είτε κερδίσει είτε χάσει η Τουρκία στη Συρία, θα θελήσει το Αιγαίο. Αν πάρει αυτό που θέλει, θα αποθρασυνθεί, αν δεν το πάρει (το πιθανότερο), θα επιχειρήσει να ρεφάρει εις βάρος της Ελλάδας.
Κατά τα άλλα “είναι απειλή οι πρόσφυγες” ε γαλάζια γίδια;

Ο Μητσοτάκης θέλει περισσότερους σκλάβους, περισσότερους έγκλειστους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Για να κονομάνε τα δεξιά λαμόγια. 

Κάτι μπάτσοι που φτιάχνουν πλαστά διαβατήρια, κάτι ακροδεξιοί που μεταφέρουν με το αζημίωτο πρόσφυγες, κάτι ΜΚΟ που είναι το σόι του μέσα.

Επίσης η Ελλάδα τα παίρνει από την ΕΕ. Κι αν πιστέψουμε τις καταγγελίες, τα περισσότερα που δίνουν οργανισμοί για τους πρόσφυγες, καταλήγουν στις τσέπες επιτήδειων! Ας ερευνηθεί.

Ο Μητσοτάκης επιτάσσει. Σήμερα επιτάσσει με αφορμή το προσφυγικό. Αύριο θα αρπάξει τα σπίτια σας, θα σας πετάξει στο δρόμο, για να σωθούν ακόμα μια φορά οι Τράπεζες. 
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν θα είναι μόνο για τους ξένους. Θα έχουν και ντόπιους. Έχουμε πει πως λειτουργούν οι φασίστες.

Ούτε συμφωνούμε με την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς οι πρόσφυγες βοηθούν πάρα πολύ στην οικονομία μιας χώρας. 1.000.000 εργατικά χέρια σίγουρα θα ωφελήσουν το Ασφαλιστικό και την Οικονομία γενικότερα. Προφανώς θα αυξηθεί το ΑΕΠ με ότι αυτό σημαίνει για το Χρέος... Αλλά!
Υπάρχει η ηθική διάσταση. ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές αστικές συμμορίες διαφωνούν μόνο στον τρόπο εκμετάλλευσης των απελπισμένων φτωχών συνανθρώπων μας.

Είμαστε υπέρ του να δοθούν άμεσα τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε οι άνθρωποι αυτοί να πάνε όπου θέλουν. Αν θέλουν να μείνουν εδώ, να έχουν όλα τα δικαιώματα των υπολοίπων. Τα οποία δεν έμειναν και πολλά.

Κρατείστε αυτές τις δημοσκοπήσεις. Όταν ο Κούλης αδειάσει ακόμα μια φορά τους βλάκες με περικεφαλαία που τον ψήφισαν, θα τις τρίψουμε στη μούρη τους.

Μια δημοσκόπηση από τα παλιά:
“... αναλυτικά, το 58% κρίνει αρνητικά τη συμφωνία Αθήνας- Σκοπίων, ενώ το 30% έχει θετική άποψη”. Μάλιστα “το 45% συμφωνεί με την άποψη ότι όσοι είναι υπέρ της συμφωνίας για το ονοματολογικό είναι προδότες”!

Αυτά έλεγε η ίδια εταιρεία τον Ιούλιο του 2018. Τώρα τι λέει για τη Συμφωνία; Μιλάτε πιο δυνατά, δεν σας ακούω...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger