Home » , , » Έχουν άδεια για τσάρκα στο ναό μήπως;

Έχουν άδεια για τσάρκα στο ναό μήπως;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 | 3:57 μ.μ.

Το γνωστό δήθεν χριστιανικό site καρφώνει τις θεούσες

“Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Πάτρα λειτούργησε κανονικά σήμερα, παρά τις απαγορεύσεις τόσο από την εκκλησία όσο και από την Πολιτεία. Οι πόρτες της εκκλησίας ήταν ανοιχτές και μέσα υπήρχαν 30 περίπου πιστοί.
Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Φλαμής, δημοσιογράφος που μπήκε με την κάμερα μέσα στον Ιερό Ναό εμποδίστηκε από πιστούς. Η λειτουργία διεκόπη και άπαντες τα έβαλαν με τον δημοσιογράφο ο οποίος κατέγραφε την σκηνή”.

Ναι, αλλά το site ekklisiaonline σας κάρφωσε στο ιντερνετ, αγαπητές θεούσες. Από κει αντέγραψα την είδηση. Φαντάζομαι θα είδαν στην Αστυνομία το “παρά τις απαγορεύσεις τόσο από την εκκλησία όσο και από την Πολιτεία”.
Το έγραψαν δυο φορές για σιγουριά. Και το Πολιτεία με κεφαλαίο το Π ενώ το εκκλησία με μικρό. Καλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. 5.000 στον παπά για κίνδυνο διασποράς ιού, συν 30Χ150=4.500, σύνολο 9.500 ευρώ. Δεν είναι άσχημα.
Ή δε θα βάλουν πρόστιμο “παρά τις απαγορεύσεις”; Έχουν άδεια για τσάρκα στο ναό μήπως;

Και για να εξηγούμαστε: Δεν θέλω να μπει πρόστιμο σε κανένα. Αν θέλουν, να σταματήσουν το ίο, να μοιράζουν μάσκες, όχι κλήσεις. Και να κάνουν τεστ. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα τι λένε.
Όσο για τις θεούσες ας πάνε στο ναό, αφού θέλουν.
Ξέρω τι θα πείτε σύντροφοι. Ότι αυτό είναι επικίνδυνο. Είναι, το είπαμε, το ξαναπάμε, από ένα σημείο και μετά πλένουμε τα χέρια μας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μόνο μια παράκληση, όσοι είναι Χριστιανοί και πάνε Εκκλησία να το διαφημίζουν. Να κάνουν στάμπα πχ μια Εικόνα και να γράφουν “Ήμουν κι εγώ στη Λειτουργία”, “Κοινωνώ και μ' αρέσει”, “Μεταφέρω Χριστό”, “Αν διαβάζεις αυτό, είσαι πολύ κοντά” και άλλα παρόμοια, ούτως ώστε να τα βλέπουμε και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Χωρίς παρεξήγηση.

Τι να κάνουμε; Αφού θέλουν να πεθάνουν για τη θρησκεία τους, θα τους εμποδίσουμε; Θέλουν σώνει και καλά να πάνε στον Παράδεισο μια ώρα αρχύτερα!

Εμείς τα είπαμε και τα ξανάπαμε: Μην ψηφίζετε ανθρωποφάγους, υποκριτές, ψεύτες και λαμόγια. Τους ψήφισαν! Και τώρα πεθαίνουν σπίτια τους αβοήθητοι. Εμείς φταίμε;

Φυσικά δεν μπορούμε να μη γελάσουμε με την υποκρισία του site το οποίο μάλιστα μας απειλούσε με μήνυση, γιατί δήθεν προσβάλαμε τη θρησκεία. Εκτός αν εννοούσαν θρησκεία τη Νέα Δημοκρατία. Γιατί είναι γαλάζια κομματόσκυλα κι όχι Χριστιανοί. Έχει τεράστια διαφορά.

Μην ανησυχούν όμως, αυτά που γράφουν, όλες οι τούμπες τους για να κολακεύουν την κυβέρνηση, τα αντέγραψα. Κι όταν τελειώσει η κρίση και θα το παίζουν πάλι πιστοί που τρέχουν να προσκυνήσουν, θα τους τα εμφανίζω και θα λύνομαι στο γέλιο.

Ας πάνε τώρα να ρίξουν πρόστιμο στο παπά. Επαναλαμβάνω, δεν θέλω. Να σβήσουν τα πρόστιμα από όσους δεν έβαλαν σε κίνδυνο τη δημοσία υγεία, αφού βγήκαν μόνοι τους έξω, χωρίς χαρτί.
Και μια που το φερε η κουβέντα μια ερώτηση: Εκτυπωτή δεν έχω, το χαρτί στο μπλοκάκι τελειώνει, δέχεστε να γράψω σε χαρτοπετσέτα, μην ξοδεύω και για τετράδια στο super market; Δεν μου περισσεύουν. Για όσους έκαναν στοκ, υπάρχει το κωλόχαρτο.

Εκείνο που με διαολίζει, είναι πως κάποιοι από τους 30 - όχι όλοι όσοι τυχόν έχουν ιντερνέτ - θα γράφουν μετά “μένουμε σπίτι” βρίζοντας το Καρναβάλι. Για να πεθάνουν σπίτι αβοήθητοι ώστε να μη χαλάσει η καμπύλη.
Κι αν αρχίσω να κατεβάζω καντήλια, θα είμαι αμαρτωλός, έτσι δεν είναι;

Βρε αι σιχτίρ. Μπογδάνοι!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Μαρτίου 2020 στις 9:55 μ.μ.

Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο που μας υπενθύμισε τι γράφει το Σύνταγμα στο Άρθρο 5 Παράγραφος 4.
“Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει”
Υπάρχει μια ερμηνευτική δήλωση: Στην απαγόρευση της παραγράφου 4 δεν περιλαμβάνεται η απαγόρευση της εξόδου με πράξη του εισαγγελέα, εξαιτίας ποινικής δίωξης, ούτε η λήψη μέτρων που επιβάλλονται για την προστασία της δημόσιας υγείας ή της υγείας ασθενών, όπως νόμος ορίζει.
Είμαστε λοιπόν σε αυτή ακριβώς την περίπτωση. Για λόγους δημοσίας υγείας.
Βέβαια με τη ΝΔ η ερμηνεία τραβιέται από τα μαλλιά. Πχ Το να βγεις έξω μόνος σου και να τηρείς τους κανόνες προφύλαξης δεν σε γλυτώνει από το πρόστιμο, αν δεν έχεις γραπτή άδεια! Και για λόγους υποτίθεται δημοσίας υγείας ο κάθε μπάτσος θα έρχεται κοντά και θα πιάνει τα χαρτιά σου με τα ίδια γάντια που έπιασε προηγουμένως έγγραφα από άλλους 100... Σκατά Υγεία.
Έχουμε Χούντα, οπότε δεν έχει καμία σημασία το Σύνταγμα.
Από τους αγαπημένους μου υποκριτές μαθαίνω “Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του ιερέα της εκκλησίας που λειτούργησε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, παρά τις απαγορεύσεις, όπως αναφέρουν πηγές από το αστυνομικό δελτίο, αλλά και τα πανελλαδικά και τοπικά μέσα ενημερώσεως της Πάτρας” ενώ εξετάζεται πρόστιμο στις 30 θεούσες. Χάρη τους κάνουν, θα μπορούσαν να βάλουν σε όλους πέντε χήνες για διασπορά συν το πρόστιμο!
Εγώ δεν θέλω να βάλουν πρόστιμο σε κανένα. Ούτε στον παπά, ούτε στους πιστούς, ούτε στους φουκαράδες που ξέχασαν να ζητήσουν έγγραφη άδεια από τον εαυτό τους για να βγουν έξω αυτές τις μέρες, καθώς το θεώρησαν παλαβό.
Αυτά ψήφισαν. Ειδικά οι θεούσες. Αυτό ακριβώς ήθελαν: Το μπάτσο να τους ελέγχει. Τους αρέσει τώρα; Ε; Τους αρέσει; Θυμάστε τον Ινδαρέ; Μπάτσους ψήφιζε. Ξύλο ψήφισε, ξύλο έφαγε. Ότι δίνεις, παίρνεις. Πρόστιμο! Δεν θα πω “καλά τους κάνει”, δεν κάνει καλά. Η δικτατορία δεν είναι καλή. Όσοι ζήσαμε, ξέρουμε.
Και για να καταλάβετε τι παίζεται, το ίδιο site των δήθεν θεουσών, που κάρφωσε τους πιστούς Χριστιανούς, έκανε μήνυση στους Mουσουλμάνους, γιατί προσεύχονταν! Βέβαια στον παπά δεν έκαναν μήνυση, αλλά περίμεναν τους εισαγγελείς να παίξουν το ρόλο τους κρυμμένοι πίσω από την οθόνη. “Απαγορεύεται η κυκλοφορία λέμε! Υπακούσατε;”
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/ierapetra-mousoulmani-ikonizonte-na-prosefchonte-para-tin-apagorefsi-minysi-apo-ekklisia-online/
“ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Μουσουλμάνοι εικονίζονται να προσεύχονται παρά την απαγόρευση - Μήνυση από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE”.
Κι εδώ εξηγούμαι: Ό,τι ισχύει για τους μεν ισχύει και για τους δε. Αποφύγετε το συνωστισμό. Πάρτε μέτρα προφύλαξης. Αν δεν έχετε μέσα προστασίας, προσευχηθείτε μόνοι σας. Ούτε πρόστιμα, ούτε τίποτε άλλο.
Αλλά ποιοι είναι αυτοί οι τύποι (ρητορικό το ερώτημα, τους ξέρουμε), που κάνουν το λογοκριτή, τον καταδότη και τον εισαγγελέα; Αυτοί υποκατέστησαν πάλι το κράτος; Οι παρακρατικοί; Που κρατάνε πλέον ποντίκι αντί ροπάλου; Ποιος ο ρόλος τους;
Κάρφωσαν λοιπόν τους δικούς τους, γιατί κάρφωσαν τους Μουσουλμάνους. Φυσικά δεν ενδιαφέρονται για θρησκεία, ούτε για υγεία. Για επιβολή δικτατορίας ενδιαφέρονται. Και κάνα κοψίδι από τον Κούλη. Κι μας μας απείλησαν (μοιραίο το λάθος τους), γιατί κριτικάραμε τη ΝΔ.
Θα έχουμε ακόμα χειρότερα. 50% μείωση μισθού, χιλιάδες απολύσεις, ωράριο λάστιχο. Και βέβαια δικτατορία. Η όλη δουλειά είναι να περάσουν ένα Μνημόνιο που τα προηγούμενα φρικτά εγκλήματα θα φαντάζουν μπροστά του πταίσματα. Αυτό που δεν υπολογίζουν είναι πως μπορούμε να τους κράξουμε από παντού.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger