Home » , » Πέρα από την πλάκα με τον επικίνδυνο τσαρλατάνο Βελόπουλο

Πέρα από την πλάκα με τον επικίνδυνο τσαρλατάνο Βελόπουλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 | 11:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Βελόπουλος ισχυρίζεται πως πουλάει αλοιφή η οποία προστατεύει από τον κοροναϊό! Προφανώς δεν προστατεύει από τη μαλακία που τον δέρνει άγρια καθημερινά. Μετά το δούλεμα που του έκαναν όσοι το άκουσαν, αναγκάστηκε να σταματήσει τη μπίζνα.
Μερικά μόνο σχόλια για τη θαυματουργή αλοιφή του κομπογιαννίτη:

“Η συνταγή για το θαυματουργό φάρμακο εναντίον όλων των ασθενειών αναφέρεται σαφώς στις επιστολές του Ιησού”.

“Κατέβηκε το Αλοιφή που δήθεν... προστατεύει από τον κορονοϊό πουλάει ο Βελόπουλος! -  Έσβησε και η τελευταία μας ελπίδα. R.I.P. ανθρωπότητα”

“Εδώ πουλούσε τις "γνήσιες επιστολές του Ιησού" και πήρε 210.000 ψήφους, να μην πουλήσει και την κρέμα από βότανα και "Ούτε να φοβάσαι τον κορονοϊό. Ούτε τίποτα"...”.

“Τα κόκκινα ευλογημένα αυγά (με τον σταυρό!) ρίχνουν τη χοληστερίνη. (Πρόβλεψη: Η επόμενη ανακοίνωση της Γιαμαρέλλου. Και η επόμενη τηλεπώληση από τον #Βελόπουλος)”

“Όντως ο Βελόπουλος κάνει θαύματα. Είναι στη Βουλή αντί για τη φυλακή”

Πέρα από την πλάκα, μήπως θα έπρεπε η Βουλή να άρει την ασυλία ενός απατεώνα; Μήπως η αστική “δικαιοσύνη” να επέμβει για τα όσα απίθανα λέει κάποιος με σκοπό το κέρδος; Ή μήπως είναι δουλεία των ψυχιάτρων να τον μαζέψουν;

Ο Βελόπουλος δεν είναι μόνο τσαρλατάνος. Είναι επικίνδυνος. Θα πάρει τους ανόητους που τον ακούνε, στο λαιμό του! Πέρα από τα πολιτικά, τα θρησκευτικά κλπ, έχουμε να κάνουμε ολοφάνερα με ψέμα, με εξαπάτηση.

Να θυμίσουμε πως εκτός από το Νόμπελ Ιατρικής ο Βελόπουλος κατέληξε από το ΛΑΟΣ στη Νέα Δημοκρατία. Η οποία προφανώς έχει μεγαλύτερους ψεύτες από αυτόν.

Η λύση για τον Κοροναϊό είναι ένα σωστά προετοιμασμένο Σύστημα Υγείας.
Στελεχωμένο με το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό.
Με τα φάρμακα και τον εξοπλισμό που χρειάζεται.
Με κάθε άνθρωπο να έχει δωρεάν ιατρική φροντίδα.
Με κύριο στόχο την πρόληψη.
Χωρίς να υποτάσσεται στα παιχνίδια της πολιτικής, ή ακόμα χειρότερα στη δεισιδαιμονία.
Μπορεί να υπάρξει. Αλλά όχι με αυτή την πολιτική.
Γιατί για να υπάρξουν σωστές ενέργειες πρέπει να υπάρξουν δυο πράγματα που απουσιάζουν:
Το πρώτο απαραίτητα κονδύλια για την Υγεία.
Το δεύτερο αλλαγή νοοτροπίας.

Ο ιός εξαπλώθηκε στην Ιταλία γιατί κάποιοι δεν έκαναν τη δουλειά τους” είχαμε πει. Το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα. Τώρα κάποιοι σύμφωνα με καταγγελίες προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν. Οι μάσκες για όσους νοσήσουν είναι δυσεύρετες και πανάκριβες.

Στο μεταξύ ο ιός πέρασε. λόγω του ότι κάποιοι θεώρησαν πως δεν υπήρχε πρόβλημα αφού το πούλμαν με 30 άτομα, που παρουσίαζαν ήδη συμπτώματα, είχε έρθει από τους Άγιους Τόπους!

Πέρα από το ότι κανείς δεν σκέφτηκε πως ακριβώς επειδή εκεί πάνε άνθρωποι από όλο τον κόσμο είναι πιο εύκολο να βρεθούν φορείς του ιού, δεν έκαναν το αυτονόητο για επιστήμονες: Εξετάσεις!
Και άφησαν πάνω από 50 άτομα σε Ηλεία και Αχαία χωρίς καμία φροντίδα!
Είμαι σίγουρος, πως, αν ενημερώνονταν οι άνθρωποι αυτοί, θα πρόσεχαν περισσότερο. Τουλάχιστο η πλειοψηφία. Γιατί δεν πιστεύω πως κανείς από αυτούς είχε πρόθεση να κολλήσει κανένα, πόσο μάλλον φίλους ή συγγενείς.

Ακόμα χειρότερα οι παπάδες είπαν τις αναχρονιστικές, αντιεπιστημονικές τους κουταμάρες. “Θα μας σώσει ο Θεός”! Μα, κι αν ακόμα υποθέσουμε πως υπάρχει, ο Θεός μας έδωσε μυαλό!
Και ξέρουμε πως σήμερα δεν είναι οι αμαρτίες η αιτία ασθενειών, αλλά ιοί και βακτήρια.
Φαντάζεστε να είμαστε στο Μεσαίωνα; Η αντίδραση στην νέα ασθένεια θα ήταν να πηγαίνουμε συχνότερα σε κλειστούς χώρους, στους ναούς, για να κοινωνούμε!
Δεν νομίζω, πως θα έμενε ζωντανός συνταξιούχος με μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

Περίμεναν να φέρουν οι πρόσφυγες τον ιό και τον μετέδωσαν οι παπάδες κι οι πλούσιοι Έλληνες τουρίστες. Άθελά τους φυσικά, χάρη στην ανικανότητα του Υπουργείου.
Περίμεναν πως θα έρθει από τη μουσουλμανική Τουρκία και ήρθε από τη Χριστιανική Ιταλία και τους Άγιους Τόπους.
Περίμεναν πως θα κολλήσουν οι άθεοι καρναβαλιστές και κόλλησαν οι πιστοί και οι ιερείς.

Μήπως στην επόμενη επιδημία - που ίσως είναι και χειρότερη - να πρέπει να δούμε πιο λογικά τα πράγματα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger