Home » , » Αποκάλυψη.

Αποκάλυψη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 | 8:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όχι να το παινευτούμε, αλλά το site μας τα έχει πει εδώ και καιρό. Η καραντίνα λήγει το Μάιο. Γιατί τότε αρχίζει η επιδημία των εξώσεων. Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Τέλος το μένουμε σπίτι, αρχίζει το μένουμε στο δρόμο. Τα κοράκια ανυπομονούν.

Ο Μπουμπούκος σε ρόλο λαγού μας επιβεβαιώνει: Το Μάη θα λήξει η καραντίνα. Άλλωστε τι θα κάνουμε χωρίς τουρίστες; Βέβαια, αν δεν βρεθεί φάρμακο και εμβόλιο, με όσους θα έρθουν απ' έξω, θα γεμίσουμε κορονοϊό. Αλλά μήπως θα το πουν; Χωρίς τεστ δεν υπάρχουν κρούσματα.
Και για όσους συνταξιούχους τυχόν πεθάνουν, θα φταίνε τα υποκείμενα νοσήματα.

Σκοπός ήταν να περάσουν κάποια πράγματα: Δικτατορία και Μνημόνιο.
“Να δεις τι σου 'ρχεται μετά” λέει το τραγούδι.
Μείωση μισθών, απολύσεις, περικοπές, σκάνδαλα, όλα τα κακά της μοίρας μας. Αλλά τα κανάλια θα θριαμβολογούν.
Πλούσιοι γόνοι θα αλωνίζουν τα νησιά κολλώντας όχι μόνο πνευμονία αλλά και αφροδίσια τους νησιώτες.

Όλα για τα λεφτά. Αυτά είναι Θεός και κανείς άλλος. Χρήμα – Ιησούς: 11.000.000 – 0
Ως κι οι παπάδες το Μαμωνά υπηρετούν. Απαρνήθηκαν το Χριστό όχι τρεις, 33.000 φορές και συνεχίζουν ακάθεκτοι κι αδίστακτοι.

Χάρη στον ιό ο Κούλης μας φυλάκισε στα σπίτια μας. Έκανε τη δικτατορία που ονειρεύονταν. Τον ξεπέρασε τον Αδόλφο. Και πέρασε ένα σωρό αντεργατικά μέτρα.
Θα δώσει λέει. Καθίστε πρώτα να δείτε τι θα πάρετε, αλλά και τι θα δώσετε εσείς και μετά πανηγυρίστε, που πιαστήκατε κορόιδα.

Εκείνοι που πήραν σίγουρα είναι οι κουμπάροι. Αντικοινωνικό μέρισμα στους πλούσιους κηφήνες σανό πασπαλισμένο με αερολογίες στους υπόλοιπους.

Η όλη Ιστορία ήταν να περάσει αυτά που ήθελε. Εφόσον έγινε η βρομοδουλειά τα ΜΜΕ που διαδίδουν συνέχεια αρρώστιες και αρρωστημένα ψέματα θα τον παρουσιάσουν ως μεσσία - λυτρωτή! Κι ο νέος “θεός” θα απαιτήσει νέες θυσίες. Κι από κοντά η πιο άθλια συμμορία, το παπαδαριό, θα τον προσκυνάει, κι ας μείωσε για λίγο το τζίρο της Αγίας Εταιρείας. Θα τα ξαναβρούνε όμως. Χαλάνε οι λυκοφιλίες για μια ίωση;

Οι ναζί στην εξουσία. Με νάζι και ορμή. Με ψέματα, απειλές, ύβρεις και συκοφαντίες. Με τους μπάτσους στο δρόμο, οι νοικοκυραίοι αγκαλιασμένοι με τα κωλόχαρτα τρέμουν από το φόβο.
Αν το παίζαμε θρήσκοι σε μερικούς αιώνες από τώρα θα άναβαν κερί στις φωτογραφίες μας για την νέα ανανεωμένη Αποκάλυψη. Για όλες τις προφητείες που πέσαμε μέσα.

Αλλά είμαστε άθεοι Κομμουνιστές, οπότε δεν θα αναγνωριστεί το ταλέντο μας στη μαντική. Το πολύ πολύ να γράφει κάποιος Σύντροφος στο μέλλον “Σας τα έλεγαν, αλλά δεν ακούγατε”

43 νεκροί όμως πανηγυρίζουν! Γιατί τα πάντα είναι σχετικά. Ακόμα και τα εγκλήματα. Πεθαίνουμε στα σπίτια μας αβοήθητοι ,αλλά μας λένε στην Ιταλία και τις ΗΠΑ τα πάνε χειρότερα. Γιατί δεν μας λέτε και για κει που τα πάνε καλύτερα; Στη Βόρειο Κορέα πχ ή στην Κούβα.

Αν πεθάνουν 200.000 είμαστε ευχαριστημένοι λέει ο Τραμπ. Με 199.999 νεκρούς θα βγουν και θα πανηγυρίσουν! Και θα πεθάνουν όσοι δεν έχουν χρήματα να πάρουν φάρμακα.

Το χρήμα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, πάντα ήταν. Ο πλούσιος έχει μια ντουζίνα γιατρούς, ο φτωχός θα μοιραστεί ένα γιατρό με άλλους χίλιους. Ο κηφήνας έχει στις αποθήκες του μπόλικο φαΐ ακόμα κι αν εκατομμύρια πλάι του ψοφάνε της πείνας.

Ο πραγματικός πόλεμος είναι μεταξύ πλουσίων εκμεταλλευτών και φτωχών. Ακόμα και ο πόλεμος κατά των μικροβίων καταλήγει σε ταξική επίθεση από τους μαυραγορίτες καπιταλιστές.

Ας είμαστε ευχαριστημένοι που πέθαναν μόνο 43 ακόμη κι αν πεθάνανε από εγκληματικά λάθη ή παραλείψεις. Γιατί υπάρχουν άλλοι δολοφόνοι που σκοτώνουν δεκάδες χιλιάδες κι άμα λάχει εκατομμύρια.

Έχουμε νέα Κατοχή και δεν έχουμε πια μαζί μας το Μανώλη Γλέζο και το Λάκη Σάντα να κατεβάσουν τις ναζιστικές σημαίες.
Καλό ταξίδι Μανώλη, άντεξες τόσες φυλακές, αλλά όχι την τελευταία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger