Home » , » Προς χριστιανοταλιμπάν: Ποιος σας έκανε εσάς δικηγόρους του Θεού;

Προς χριστιανοταλιμπάν: Ποιος σας έκανε εσάς δικηγόρους του Θεού;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 | 8:07 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι νεοδημοκράτες δεν έχουν το Θεό τους. Το έπαιζαν θεούσες, δήθεν χριστιανοί, όποτε τους βόλευε. Όμως με τον Κορονοϊό έπεσαν οι μάσκες. Μεταξύ θεού – κόμματος προτίμησαν το κόμμα. Λογικό. 1) Ο Θεός δεν υπάρχει, 2) Και να υπήρχε, δεν κάνει ρουσφέτια.

Τώρα το παίζουν πάλι Ταλιμπάν μόνο και μόνο για να ξεχάσουμε την αποφασιστική συντριβή του παπαδαριού και το απόλυτο άδειασμα των κομματόσκυλων με τα ράσα από τον γαλάζιο τσοπάνη.

Αντιγράφω από το νεοδημοκρατικό site, το οποίο δεν κάνει άλλη δουλειά από το να μηνύει και να λέει παραμύθια:

“Μέσα στα τόσα προβλήματα που έχει η χώρα μας, την ώρα που η Πίστη και η Εκκλησία δοκιμάζονται, τη στιγμή που οι πιστοί δεν μπορούν να εισέλθουν στους Ιερούς Ναούς κάποιοι απίστευτοι τύποι επιθυμούν τσάμπα διαφήμιση. Με ένα αισχρό κατά την προσωπική μου γνώμη τραγούδι ονόματι «Δεν Υπάρχει Θεός» βγαίνει ένας τραγουδιστής ονόματι Δάντης να προκαλέσει το κοινό αίσθημα. Σε άλλη συγκυρία δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθούμε μαζί του διότι γνωρίζουμε πως επιζητούν μονάχα την διαφήμιση έστω και αρνητική. Ο Έλληνας όμως και ιδιαίτερα ο Πιστός είναι στα όριά του αυτόν τον καιρό με την Πρωτοψάλτη, με καρότσες και κλειστές εκκλησίες που δεν σηκώνει άλλη πρόκληση.

Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του Χ. Δάντη για το αισχρό τραγούδι «Δεν Υπάρχει Θεός» για τους στίχους «Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε κι αν υπήρξε ποτέ μας την έκανε, μας παράτησε να ‘ναι πιο άνετος ή κάπου θα ‘ναι κλεισμένος τρελός… Δεν υπάρχει Θεός κι ούτε νοιάζεται που ένας κόσμος στα δύο μοιράζεται κι αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος και μας δουλεύει από πάνω εντελώς…». Θα μάθουν ορισμένοι κύριοι ότι σε αυτή τη χώρα ακόμη δεν έχουν όλα ισοπεδωθεί και θα μας βρουν μπροστά τους”.

Κάποιοι έχουν περίεργα γούστα: Τους αρέσει να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Περί ορέξεως...
Βρε σεις “πιστοί”, κάλπικοι και υποκριτές, εσείς δεν ήσασταν που λέγατε να μην πάμε στις Εκκλησίες, επειδή το είπε ο Κούλης;

Τι είναι αυτά πάλι περί μήνυσης; Θέλετε να γίνει το πρώτο σουξέ το τραγούδι; Να το τραγουδάμε όλοι; Πότε θα καταλάβετε πως έτσι όχι μόνο δεν τρομάζει ο κόσμος αλλά αντιδρά περισσότερο. Δεν μάθατε από τις κουταμάρες της προηγούμενης Χούντας, που απαγόρευσε το Θεοδωράκη; Πασίγνωστα τα τραγούδια του! Σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Να κάνετε μήνυση στον εαυτό σας! Εσείς δεν πατήσατε στις Εκκλησίες. Εσείς δεν αντιδράσατε, κάνατε ότι αποφάσισε ο Μητσοτάκης. Οι παπάδες που τον έβγαλαν, δεν είπαν τίποτα. Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνονταν συλλαλητήριο.

Αν υπάρχει Θεός αφήστε τον να καθαρίσει Αυτός. Ποιος σας έκανε εσάς δικηγόρους του Θεού;
Είτε μεγάλοι υποκριτές. Και ανόητοι. Νομίζετε πως με κάτι τέτοια θα δείξετε τι; Πως είστε πιστοί; Κολοκύθια είστε! Αν πιστεύατε, θα πηγαίνατε στους ναούς. Εκτός από μερικούς μετρημένους στα δάκτυλα, δεν πάτησε κανείς ούτε το Πάσχα.

Μην τα ρίχνετε στην απαγόρευση. Ο Μητσοτάκης δεν είναι δυνατότερος από τους Ρωμαίους Αυτοκράτορες. Φοβηθήκατε από τον ιό, όπως κι εγώ. Μόνο που εγώ δεν πιστεύω πως κάποιος θα με σώσει. Έμεινα μέσα, γιατί ήξερα πως, αν αρρωστήσω, με το ΕΣΥ που δεν έχουμε, την είχα βαμμένη. Δε πιστεύω σε θαύματα, φύλακες Αγγέλους κι άλλα τέτοια. Από ότι βλέπω ούτε εσείς.

Αλλά εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Ούτε κατηγορώ κανένα για να το παίξω θρήσκος.
Άθεοι – Πιστοί, νίκησαν οι Άθεοι. Είμαστε πια πλειοψηφία και μάλιστα συντριπτική.
Μια συμβουλή: Αφήστε τις απειλές και τις μηνύσεις. Γιατί υπάρχει και η μήνυση για ψευδή καταμήνυση που τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.

Κοιτάξτε τα δικά σας, κι αφήστε τους άλλους. Γιατί, όσο προκαλείτε, τόσο θα παίρνετε απάντηση. Θεός δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχουν Νεράιδες, Λαγός του Πάσχα, ο Πίτερ Παν κλπ. Μεγαλώστε πια!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger