Home » , » Κούλης και Κικίλιας, εγκληματούν

Κούλης και Κικίλιας, εγκληματούν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 | 2:29 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα γραφεία τύπου της ΝΔ, οι βόθροι των καναλιών, κάνουν χειρότερη λογοκρισία και λένε μεγαλύτερα ψέματα από τον καιρό της προηγούμενης δικτατορίας, που αυτή δεν έφερε κοινοβουλευτικό μανδύα.

Εκτός από τα σκάνδαλα, τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, την οποία αποκρύβουν, λένε ψέματα και όσον αφορά την επιδημία. Δεν είναι ένα και δυο τα παραμύθια τους.

Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με το θάνατο ενός νέου συνανθρώπου μας από τον Κορονοϊό και θα λύσουμε το δήθεν “μυστήριο” με βάση τα όσα κατήγγειλαν οι συγγενείς του, αλλά τα ΜΜΕ απέκρυψαν.

Ο Μουσταφά από τη Θράκη δεν ήταν διάσημος και πλούσιος ώστε να κάνει έγκαιρα τεστ και να έχει ένα τσούρμο γιατρών με φάρμακα από πάνω του. Ήταν απλός ξυλουργός.

Οι δικοί του δυστυχώς άκουσαν τους τηλεφωνητές του ΕΟΔΥ, που πολλοί από αυτούς είναι μεν εθελοντές, αλλά άσχετοι. Λένε ό,τι τους πούνε οι από πάνω. Κι αν κάνω λάθος, να μου πούνε πόσοι ιατροί εν μέσω πανδημίας ασχολούνται με τηλέφωνα, αντί να είναι στα Νοσοκομεία, που είναι η θέση τους.

Συμβουλή: Ρωτήστε αυτόν που μιλάτε στο τηλέφωνο του ΕΟΔΥ, αν σπούδασε Ιατρική, κι αν ναι, μπορεί να κάνει διάγνωση από το τηλέφωνο χωρίς εξετάσεις; Τότε μόνο ακούστε τι λέει, αλλιώς τρέχτε να βρείτε γιατρό.

Η πεθερά του αδικοχαμένου νέου μας λέει:
“Μέχρι την Παρασκευή (10 Απριλίου) ο γαμπρός μου δούλευε. Το ίδιο βράδυ είχε ρίγος, το Σάββατο το πρωί έκανε 38 πυρετό, μετά κατέβηκε ο πυρετός με κομπρέσες κλπ κι εκείνη την ημέρα έπαιξε στο μπαλκόνι του σπιτιού με την κόρη του. Το βράδυ ανέβασε ξανά πυρετό 38 και μισό. Την Κυριακή έπαιρναν τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ που τους έλεγε να καθίσουν 3 ημέρες στο σπίτι για να δουν πώς θα εξελιχθεί. Η κόρη μου ρώτησε μήπως πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο γιατί στο σπίτι υπάρχει κι ένα παιδάκι ενάμιση έτους”...

Προφανώς τους είπαν “μείνετε σπίτι”. Μεγάλο λάθος του ΕΟΔΥ: Χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Η κυρία συνεχίζει τις καταγγελίες.
“Στο νοσοκομείο τελικά τον πήγα εγώ. Πήραμε σε έναν γιατρό τηλέφωνο τη Δευτέρα και μας έδωσε μια αντιβίωση. Θα κάνω μια παρένθεση, λέγοντας πως φταίει και το κράτος, που μας άφησε αβοήθητους, καθώς κανείς γιατρός δεν μας δεχόταν, ούτε ιδιωτικός ούτε στο κέντρο υγείας, όταν τους λέγαμε πως έχει πυρετό. Τον πήγα περπατώντας στο νοσοκομείο...”

Φυσικά φταίει το κράτος. Μόνο αυτό στην προκειμένη περίπτωση.
“Μετά ρώτησε η κόρη μου τους γιατρούς για τα τεστ που θα έπρεπε να κάνει όλη η οικογένεια, αν έβγαιναν τα δικά του τεστ θετικά. Της απάντησαν πως πρέπει να περιμένουμε, καθώς μπορεί να είμαστε ασυμπτωματικοί και θα κάναμε το τεστ μόνο αν εμφανίζαμε κάποιο σύμπτωμα...”

“Δεν χρειάζονταν”! Είχε πυρετό ο άλλος; Ήταν χάλια; “Θα περνούσε από μόνο του”!

Ποιος κερατάς πτυχιούχος Ιατρικής δεν θα έκανε τεστ για μια πολύ μεταδοτική ασθένεια; Ποιος; Μόνο κάποιος, που θα ακολουθούσε ρητές εντολές. Που δόθηκαν, επειδή δεν υπάρχουν τα απαραίτητα για τους πολλούς!

Ενώ η κατάσταση χειροτέρευε, τους πήραν τηλέφωνο να τους πούνε πως πρώτα διασωληνώθηκε και μετά πως απεβίωσε!
Το “νεότατος χωρίς άλλα νοσήματα” δεν έχει σχέση. Έχει σχέση η άμεση ιατρική βοήθεια. Αυτό έδειξε η κατάσταση στις χώρες, που οι ασθενείς αφέθηκαν αβοήθητοι. Πχ Ιταλία. Τουλάχιστο 5 φορές μεγαλύτερη η πιθανότητα θανάτου!

Οι πλούσιοι αμέσως έκαναν τεστ, αμέσως πήραν φάρμακα. Είχαν καπαρώσει ΜΕΘ, για πάρτι τους. Γι αυτό τη γλυτώνουν. Η “πλέμπα” είναι καταδικασμένη να περάσει χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια τις αρρώστιες. Όχι μόνο τον Κοροναϊό, κάθε αρρώστια.

Και η τραγωδία συνεχίζεται: Λέει η πεθερά του Μουσταφά πως ακόμα δεν πήραν τηλέφωνο από τον ΕΟΔΥ να κάνουν τα τεστ οι συγγενείς του νεκρού, που ήταν συνέχεια σε επαφή μαζί του!
Αυτό ισοδυναμεί με έγκλημα!

Γι αυτό λέμε πως πεθαίνουμε σπίτι. Και τώρα που θα βγάζουν εμάς, για να μπουν οι Τράπεζες στα σπίτια μας μεγαλύτερη προσοχή. Γιατί, αν αρρωστήσουμε, πεθάναμε!

Έχουμε Κούλη και Κικίλια, πόσο πιο επικίνδυνα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger