Home » , » Η Κεραμέως μας σήκωσε το γάντι. Μας αντιμετωπίζει ως δουλικά.

Η Κεραμέως μας σήκωσε το γάντι. Μας αντιμετωπίζει ως δουλικά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 | 8:44 μ.μ.

Πηγή: Ντίνα Ρέππα - f/b

 Αύριο Παρασκευή 24/4 στις 12.00 στη βουλή! Η Κεραμέως μας σήκωσε το γάντι. Μας αντιμετωπίζει ως δουλικά.

Σήμερα, έστειλαν μέιλ για τηλεδιάσκεψη των νηπιαγωγών αύριο εν μέσω διακοπών Πάσχα. Κομμένα τα κόλπα! Όσοι άφησαν, επέτρεψαν και συνέβαλαν να μας θεωρούν εργαζόμενους 24ωρης βάσης, που μας κουνούν το μέιλ κι εμείς χορεύουμε, -τάχα για τα παιδιά- πρέπει να τελειώνουν!

Να σταματήσουμε να είμαστε αφελείς. Αυτοί θα καταστρέψουν τη δημόσια εκπαίδευση έτσι για πλάκα! Σύγχρονη στο νηπιαγωγείο;;; Η απόλυτη ξεφτίλα!

Το ξέρετε ότι αυξάνουν τους μαθητές ανά τμήμα; Τα 22αρια και 25άρια τμήματα ξεχάστε τα. 24 +10% γράφουν και με τίποτα κάτω από 20...

 Αξιολόγηση, πλατφόρμες, σχολικό συμβούλιο κριτής και καθοδηγητής, μέχρι και εξωτερικός αξιολογητής, οι ράμπο που γράφαμε το 2014.
Τράπεζα θεμάτων που όταν πρωτοεφαρμόστηκε το 2013-14 τσάκισε μια χρονιά τα παιδιά του Λυκείου και εναντίον της πάλεψαν ενωμένοι καθηγητές, γονείς και μαθητές...

Αύριο, βρείτε τρόπο να κατεβείτε. Όταν μια υπουργός καταθέτει ξεδιάντροπα νομοσχέδιο που περιέχει κεντρικά ζητήματα εν μέσω πανδημίας τότε η συμμετοχή στην κινητοποίηση είναι μονόδρομος.

Και να σας πω και κάτι; Θα βρεθούμε κιόλας μετά από καιρό. Χαρά μας να συναντήσουμε και την κα Κεραμέως... Δια ζώσης... γιατί αυτό το εξ αποστάσεως μας κούρασε πια, βρε αδερφέ!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger