Home » » Καταγγελία newsit

Καταγγελία newsit

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Απριλίου 2020 | 9:02 μ.μ.

Από αναγνώστη μας λάβαμε την παρακάτω καταγγελία

Καλησπέρα σύντροφοι.

Αρχικά ήθελα να κάνω μια καταγγελία για το Newsit. Σήμερα ενώ χάζευα τις ειδήσεις στο εν λόγω αστικό ενημερωτικό από το κινητό μου (έχει σημασία ότι ήταν από το κινητό) κι ενώ συγκεκριμένα διάβαζα αυτή την είδηση μου πέταξε την φασιστοδιαφήμιση με τις σημαίες που σας στέλνω.
Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό οφείλεται στο ψηφιακό marketing του Google κι αν έχει καμιά σχέση το newsit για το τι διαφημίσεις πετάγονται εμβόλιμα στα άρθρα του.
Ωστόσο είναι τραγικό τέτοια σύμβολα να προβάλλονται σε κοινούς χρήστες, ακόμη και για διαφήμιση, σε μια τέτοια υψηλής παρακολούθησης αστική ενημερωτική ιστοσελίδα.

Και το 2ο θέμα που ήθελα να θίξω έχει σχέση με την παρακάτω είδηση. Κάποιοι "ανθυπο" βιομήχανοι της Επαρχίας το γύρισαν στην κατασκευή μασκών προστασίας κι έχουν γίνει ντίβες.

Ωστόσο βλέποντας χτες στην εκπομπή της Τατιάνας στο 01:12:30 έναν Λαρισαίο Βιομήχανο αποδεικνύεται πόσο αιμοδιψής είναι η Αστική τάξη.
Συγκεκριμένα, αρχικά ο εν λόγω Βιομήχανος μας ξεκαθαρίζει πόσο περήφανος είναι που είναι Ελληνας. Κατόπιν, ξεδιάντροπα παραδέχεται ότι προκειμένου να φτιάξει αυτός μάσκες πήρε τα μηχανήματα που είχαν κλείσει Ρουμάνοι και Γερμανοί, από Κίνα.
Έστειλε διαπραγματευτές και κατάφεραν να "κλέψουν" από τις 2 άλλες χώρες τα μηχανήματα που είχαν κλείσει. Δηλαδή ο Θάνατός σου η Ζωή μου!!! Και το λένε και γελάνε!!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger