Home » , , » O εσμός της απατεωνιάς και της κονόμας που έχει επάγγελμά του τη μαζική αποβλάκωση.

O εσμός της απατεωνιάς και της κονόμας που έχει επάγγελμά του τη μαζική αποβλάκωση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Απριλίου 2020 | 7:19 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Σε συνέχεια της ανάρτησης του σ. Μήτσου με τις σκηνές που χάσαμε αφού κυβέρνηση είναι η Ν.Δ., και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθούν οι σκηνές που δεν χάσαμε:

1. Τα κίτρινα-φαιά και παρδαλά ιδιωτικά τηλεκάναλα τα τηλεμπουρδέλα αυτά της μαζικής ψευτιάς, του διαρκούς κουτσομπολιού, του πορνό και της νόμιμης σωματεμπορίας, του big brother και πάσης reality χυδαιότητας είναι ex officio,τα προνομιακά φερέφωνα της δεξιάς και της παπαδοκρατίας.

Ενόψει της βδομάδας "των Παθών" και του Πάσχα, έχουν ήδη στήσει κάμερες στις εκκλησιές, για την απευθείας μετάδοση των θρησκευτικών τελετών.
Στην πόλη μας, το πρόγραμμα του πιο δεξιού τοπικού τηλεκάναλου διαμορφώνεται πλέον ως εξής, τις "άγιες τούτες μέρες": Από Θεού άρξασθε,με αναμετάδοση της λειτουργίας το πρωί, έπονται διαφημίσεις και τηλεπωλήσεις για οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε μέχρι το μεσημέρι -κατά μεγάλο μέρος τώρα πουλάνε μάσκες και γάντια.

Και μετά απ' αυτά: η καθημερινή προπαγανδιστική δημοσιογραφική εκπομπή υπέρ των απόψεων - συμφερόντων του κεφαλαίου,της ΕΕ,του ΝΑΤΟ, των αμερικανικών βάσεων και της επίσημης δεξιάς του κ. Μητσοτάκη το μεσημέρι, το σόου του κ. Βελόπουλου (για τους πιο extreme ανεγκέφαλους) το απόγευμα.
Οι θρησκευτικές ακολουθίες "του Νυμφίου και των Παθών" το σούρουπο, λόγω των ημερών, οι νέες τηλεπωλήσεις και διαφημίσεις ως τα μεσάνυχτα. Και έπειτα πατριώτες χριστιανοί, φάτε μάτια ψάρια κι η κοιλιά περίδρομο: light..πορνό, μην πάθετε κανένα έμφραγμα αν βάλουμε hard, και τα απαραίτητα ροζ τηλέφωνα μέχρι πρωίας.
Η πλήρης γκάμα των ενδιαφερόντων ενός καθωσπρέπει δεξιού και χριστιανού "νοικοκυραίου" δηλαδή, που θα τιμήσει τα Πάθη και θα "εορτάσει την ανάστασιν". Τα πάντα όλα.

2. Το κρατικό τηλεκάναλο number two,για να μην αφεθεί όλη η τηλεοπτική πίτα των θρησκευτικών μεταδόσεων στα χέρια των ιδιωτικών, προχώρησε όπως θα δείτε, αν το ανοίξετε, κι ένα βήμα παραπέρα: Έβαλε σε τηλεπαράθυρο, αριστερά του δεξιού ψάλτου έναν μετρ της ειδικής αγωγής, ο οποίος αναπαριστά στη νοηματική γλώσσα για όσους δεν ακούνε, όλα αυτά που ψάλλουν και διαβάζουν οι παπάδες στη λειτουργία.
Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα κάνουν και στις "ακολουθίες" των επόμενων ημερών. Ειλικρινά τον θαυμάζω αυτό τον άνθρωπο που κάνει τα νοήματα αυτά διαρκώς σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας. Σκεφτείτε ότι εδώ δεν πρόκειται για δελτίο ειδήσεων, αλλά για απόδοση λέξεων αρχαϊκής γλώσσας και νοημάτων, για την ερμηνεία των οποίων συχνά-πυκνά ερίζουν οι ... καθ' ύλην αρμόδιοι των δογμάτων!!
Εδώ χρειάζονται πολλά ...ντοκτορά για να αποδοθούν στη ... μιμόγλωσσα τέτοια ζητήματα! Πρέπει να υπαχθεί ο άνθρωπος σε ειδικό μισθολόγιο.

Τώρα πώς ο πολύπαθος Χριστός τα ανέχεται όλα αυτά και δεν έριξε ακόμα φωτιά να τους κάψει όλους αυτούς τους θεομπαίχτες, τι να πω.
Άγνωστοι αι βουλαί του υψίστου και ...μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε! Ακριβώς σ' αυτό το τελευταίο βασίζεται κι όλος αυτός ο εσμός της απατεωνιάς και της κονόμας που έχει επάγγελμά του τη μαζική αποβλάκωση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Απριλίου 2020 στις 7:36 μ.μ.

Παρα πολυ σωστος!!! Οποιος εχει σκεψη και λογικη δεν μπορει να μη συμφωνήσει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger