Home » , » Πρέπει να φουμάρει "καλό πράμα" ο Μπάμπης ο Σουγιάς.

Πρέπει να φουμάρει "καλό πράμα" ο Μπάμπης ο Σουγιάς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 | 10:12 μ.μ.

Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά πριν λίγους μήνες βρέθηκε εισαγγελέας που διάταξε πρικαταρκτική έρευνα με αφορμή μια δήλωση του Μπάμπη του Σουγιά ότι: «Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων - ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Για την τωρινή του δήλωση  δεν ξέρουμε ποιός είναι αρμόδιος να ασχοληθεί.
Μπορεί να υποθέσουμε ότι υποδείγματα χριστιανών σαν τον Αμβρόσιο, ή τον "άγιο" Πειραιά, Σεραφείμ, θα ήταν ιδανικά πρόσωπα για να εντρυφήσουν και να μας αναλύσουν την δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Ακούσαμε, λοιπόν τον νεοδημοκράτη βουλευτή να μας λέει: «Στον καπιταλισμό οι κρίσεις είναι που αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει την κρίση αυτή που μας έστειλε ο Θεός να την κάνουμε ευκαιρία. Λεφτά θα ‘ρθουν εμείς θα είμαστε σε θέση να τα αξιοποιήσουμε ή θα κοιτάμε τι δίνει το κράτος να πάω να τα πάρω…».

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Ο "Πανάγαθος" μας έστειλε την κρίση για να πεθάνουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, να εξαθλιωθούν οικονομικά εκατομμύρια, αλλά ο "Πάνσοφος" μας έδωσε την ευκαιρία να την "αξιοποιήσουμε" και να την κάνουμε "ευκαιρία".

Τι ανόητοι που είμαστε όλοι μας και μέχρι τώρα δεν είχαμε καταλάβει τις προθέσεις του Θεού. Αυτή όμως είναι μόνο η μια πλευρά της υπόθεσης.
 Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μην στερούμαστε εμείς στοιχειώδους αντίληψης αλλά ο Μπάμπης ο Σουγιάς να καπνίζει "καλό πράμα", και πρέπει να τον ζηλεύουμε αφού το κρατάει μόνο για πάρτι του!

Ευκαιρία να θυμηθούμε και ένα περασμένο βιντεάκι μας, που είχαμε αφιερώσει στον Μπάμπη:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger