Home » , » Ο πιστός θρησκευόμενος δικτάτορας Τραμπ

Ο πιστός θρησκευόμενος δικτάτορας Τραμπ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 | 4:00 μ.μ.


Σαν πιστός θρησκευόμενος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έστειλε μιλιούνια σιδηρόφρακτους αστυνομικούς να διαλύσουν με δακρυγόνα και ξύλο τους διαδηλωτές για να μπορέσει να φωτογραφηθεί κρατώντας την Βίβλο και να μεταδώσει το κήρυγμα του.

Ο ηγέτης της Αμερικής, σαν καλός Χριστιανός, απευθυνόμενος στους κυβερνήτες των πολιτειών της χώρας του, τους συνέστησε: "Πρέπει να επιβληθείτε, διαφορετικά θα σας πατήσουν και θα μοιάζετε με μαλάκες. Πρέπει να τους παρακολουθείτε, να τους συλλαμβάνετε και να τους βάζετε στη φυλακή για μια δεκαετία και δεν θα ξαναέχετε ποτέ πια αυτό το μπουρδέλο". (CBS).

Αυτός ο "ατρόμητος" άντρας που όταν κορυφώθηκαν οι λαϊκές αντιδράσεις που προκάλεσε η δολοφονία από μπάτσους του Αφροαμερικάνου  Τζορτζ Φλόιντ, τρομοκρατημένος «ταμπουρώθηκε», σε καταφύγιο πέντε ορόφους κάτω από τη γη, στον Λευκό Οίκο, τώρα παρουσιάζεται "εθνικός ηγέτης".  
Στέλνει "χιλιάδες των χιλιάδων βαριά οπλισμένους στρατιώτες, στρατιωτικό προσωπικό και αξιωματικούς επιβολής του νόμου" για να την καθυπόταξη της λαϊκής εξέγερσης.

Οταν η γερουσιαστής Καμάλα Χάρις (Δημοκρατική από την Καλιφόρνια), σχολιάζοντας το μήνυμα του δήλωσε: “Αυτά δεν είναι λόγια ενός Προέδρου, είναι λόγια ενός δικτάτορα”, εμείς τι να προσθέσουμε;

Αλήθεια, οι ντόπιοι θαυμαστές του Τραμπ τι λένε που το πρότυπο τους το χαρακτηρίζουν δικτάτορα άτομα υπεράνω υποψίας;
Η μητρόπολη του καπιταλισμού έχει ένα αυταρχικό καθεστώς κ. Παπαχελά;
Είναι δικτάτορας ο κ. Τραμπ κ. Πρετεντέρη και κ. Προτοσάλτε;  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger