Home » , » Πλαστά πτυχία της αντρικής σχολής

Πλαστά πτυχία της αντρικής σχολής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 | 6:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αντράκλα μου! Μη φοβάσαι ομοβοφικέ, δεν κολλάει η ομοφυλοφιλία. Δεν είναι ιός, είναι σεξουαλικός προσανατολισμός.

“Ο σεξουαλικός προσανατολισμός περιγράφει ένα μακροχρόνιο μοτίβο έλξης - συναισθηματικής, ρομαντικής, σεξουαλικής ή συνδυασμό αυτών - για το αντίθετο φύλο, το ίδιο φύλο, και τα δύο ή κανένα. Τα είδη αυτά έλξης συνήθως συνοψίζονται με τους όρους ετεροφυλοφιλία, ομοφυλοφιλία, αμφιφυλοφιλία και ασεξουαλικότητα”.

Βεβαία υπάρχουν κι ορισμένες απορίες. Εγώ πχ. Αν δεν ήταν η αγάπη μου για την Καλλιόπη, θα ήμουν στην πράξη εντελώς ασεξουαλικός. Παρόλα αυτά θέλω να πηδήξω και το Μητσοτάκη (γκόμενος γαρ), αλλά χωρίς καθόλου ρομαντική, συναισθηματική ή σεξουαλική έλξη για πολιτικούς απατεώνες.
Όταν ρωτάς λοιπόν το gay “πότε κατάλαβες πως είσαι ομοφυλόφιλος;”, θα πάρεις την πληρωμένη απάντηση “πότε κατάλαβες πως είσαι ετερόφυλος;”!

Αλλά που να καταλάβει ο φασίστας.
Όπως ο σατανιστής ναζί το παίζει θεούσα, έτσι κάθε υποκριτής ανασφαλής για τον εαυτό του, το παίζει άντρακλας. Άντρας πολλά βαρύς, αλλά που φοβάται τη βαφή νυχιών, το μακιγιάρισμα, τις φούστες...
Μην πανικοβάλλεσαι “Ανδρούτσο” μου. Άμα δεν του κάτσεις, δεν σε πηδάει ο άλλος.

Πάει σε αντρική σχολή να μάθει. Γιατί δεν ξέρει και πρέπει να πάρει πτυχίο.
Τι μαθήματα κάνουν στην αντρική σχολή; Πως να πέρδεστε αντρικά! Γιατί το αντρικό κλάσιμο έχει διαφορά από το γυναικείο. Πρέπει να ακούγεται και μάλιστα δυνατά. Όπως και το ρέψιμο.

Ούτε είναι αμαρτία η ομοφυλοφιλία, μην ακούς παπάδες. Αυτοί ζηλεύουν. Ειδικά όσοι το παίζουν αναμάρτητοι και λένε διαρκώς κατά του σεξ και των gay. Αυτά σκέφτονται, αυτά έχουν συνέχεια στο μυαλό τους! Πόσους και πόσους κληρικούς έπιασαν καβάλα τον ένα απάνω στον άλλο;
Αλλά ο φασίστας θα βρει εχθρό. Γιατί πάνω από όλα τον τρέφει το μίσος.

Βγαίνουν λοιπόν οι δήθεν άντρες και λένε κατά των ομοφυλοφίλων.
Κι εγώ θυμάμαι το Μαρίνο. Που σε κάποια παράσταση ένα φασιστοειδές τον κορόιδευε για το θάρρος του να παραδεχτεί πως ήταν gay. Τότε ο καλλιτέχνης τάπωσε τον απόφοιτο της αντρικής σχολής με την εξής θεϊκή ατάκα. “Και τι σε νοιάζει ρε εσένα; Μαζί σου πηδιέμαι”;
Έτσι είναι. Τι σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος; Τι φοράει, αν βάφεται, με ποιον κάνει σεξ, πότε...

Αλλά δεν είναι μόνο ο φόβος. Όχι. Είναι και το θέμα της υποταγής. Να μπούμε όλοι σε καλούπια. Να συμπεριφερόμαστε, όπως θέλουν τα αφεντικά. Γιατί, αν καταπιέσεις το σεξ, που είναι το βασικότερο ένστικτο, μετά τα υπόλοιπα είναι πολύ εύκολα.
Γίνεσαι στρατιωτάκι, μπαίνεις στη γραμμή, παύεις να είσαι άνθρωπος, αφού σκέφτονται κι αποφασίζουν άλλοι για σένα.

Να μη φοράνε οι γυναίκες παντελόνια στους ναούς. Ούτε φυσικά οι άντρες φούστες. Και το λένε κάτι τύποι με μαύρα μάξι φορέματα! Που, αν σηκώσουν το ράσο, δεν ξέρεις τι θα δεις, παντελόνι ή ζαρτιέρα.
Δεν είναι αμαρτία η ομοφυλοφιλία, ούτε η επιλογή στο ντύσιμο.
Η υποκρισία όμως είναι και παραείναι. Το ψέμα πρέπει να μας ενοχλεί. Και το μίσος τους για κάποιον, που δεν τους πείραξε. Που επειδή υπάρχει, θέλουν να τον αφανίσουν! Αυτό πρέπει να μας τρομάζει, ο φασισμός, γιατί μετά έρχεται η σειρά μας. Κάτι θα βρουν που θα διαφέρουμε, ώστε να μας ξεκάνουν.

Κι όποιος έχει κόρες ξέρει. Ξέρει πως το μικρό παιδί θέλει να ζωγραφίσει για να σου δείξει πόσο σε αγαπά. Κι αφού μαθαίνουμε το κορίτσι πως είναι καλό να βάφει τα νύχια, τα χείλια ή τα μάτια του, θέλει απλά να μας ανταποδώσει το καλό. Κι εδώ θα μπορούσαμε να πούμε πόσο χαζό είναι να μην ντύνεται ο καθένας όπως θέλει. Άσχετα από την επικρατούσα αντίληψη.

Βέβαια, όταν κάνει κάποιος τέτοια διαφήμιση στην αντίδραση ηλιθίων ποντάρει, ώστε να συζητηθεί. Κόλπο που έκανε άπειρες φορές όσο ζούσε ο πανέξυπνος Τζιμάκος.
Έλεγε για το Χριστό, την Παναγία, τη Σημαία, τσίμπαγαν οι φασίστες και γίνονταν ντόρος. Να μετά οι ουρές στο κέντρο, να δουν από περιέργεια τι ενόχλησε τόσο πολύ.
Αλλά τι να πεις σε φασίστες; Μόνο να πάνε να βρουν το Χίτλερ στην Κόλαση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger