Home » , , » Eχουν καπνίσει κουτόχορτο. Κι αυτό είναι πολύ πιο βαρύ από τον μπάφο.

Eχουν καπνίσει κουτόχορτο. Κι αυτό είναι πολύ πιο βαρύ από τον μπάφο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 | 11:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καλές μου μαϊμούδες, όταν λέτε ψέματα, να προσέχετε, να μην αναιρεί το ένα ψέμα το άλλο. Το γραφείο ρύπου της ΝΔ, ο Sskai προσπαθεί εναγωνίως να βοηθήσει τη γαλάζια συμμορία που είναι στριμωγμένη καθώς ο κόσμος τους βρίζει και τους κυνηγά.

Πολύ σωστά κάνουμε και διαμαρτυρόμαστε, αφού ο μισθός κόβεται τουλάχιστον 20%, όπως τα δώρα, το επίδομα αδείας, αλλά και οι μελλοντικές συντάξεις. Οι οποίες θα θυμίζουν το Μωυσή και τη Γη Χαναάν: 40 χρόνια πορεία και μόλις έφτασε η ώρα να τη δει, πέθανε!
Από Κορονοϊό θα πήγε.

Έτσι κι οι εργαζόμενοι 40 χρόνια δουλεία και μόλις θα πάμε να πάρουμε σύνταξη θα μας δώσουν ένα αντίδωρο! Οπότε θα πεθάνουμε από πείνα ή από τον καημό μας.

Νέα δημοσκόπηση αλλά όπως φαίνεται δεν πρόλαβε να μαγειρευτεί καλά. Σύμφωνα με τους σουρεαλιστές της εταιρείας παραμυθιών ο κόσμος θέλει τη ΝΔ. Είναι ευτυχισμένος με την κυβέρνηση γιατί του έκοψαν το μισθό, τον απέλυσαν, ενώ δεν παίρνουν κανένα μέτρο, ώστε να έρθουν οι τουρίστες οι ζουμπουρλούδικοι, να βήχουν, όπου βρουν.

Αλλά ταυτόχρονα ισχυρίζονται πως η πλειοψηφία θέλει ανασχηματισμό! Στην πραγματικότητα δεν θέλει πλέον τη γαλάζια συμμορία, καθώς θεωρεί πως έκλεψε υπεραρκετά.
Να σκεφτείτε πως έκλεψαν τόσα που πριν τον ιό είχαμε ύφεση πάνω από 1,5%!
Ροκάνισαν το 5% του ΑΕΠ σε λίγους μόλις μήνες! Και στην καραντίνα έφαγαν τουλάχιστο άλλο ένα 10%! Τι σαγόνια είναι αυτά ρε;!

Που λέτε, οι μαϊμούδες καρφώθηκαν. Άμα είναι η πλειοψηφία τόσο ευχαριστημένη με την κυβέρνηση, γιατί θέλουν να κάνει ανασχηματισμό; Πέρα από το ότι κι αν ακόμα κάνει ανασχηματισμό θα είναι για να πάρουν υπουργική μίζα κι οι υπόλοιποι κηφήνες.

Επίσης γελάω με το 60-70% που λένε πως θα πάνε διακοπές. Και γελάω, γιατί είναι ένα νούμερο που θα φανεί το καλοκαίρι στα έσοδα των ξενοδόχων. Εδώ οι περισσότεροι δεν πήγαιναν διακοπές γιατί δεν έφταναν τα λεφτά τα προηγούμενα καλοκαίρια. Τώρα “για τον τουρισμό” θα πάνε κι αν χρειαστεί θα κολλήσουν ιό!

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με παραμύθια, έχω ενηλικιωθεί εδώ και πολλές δεκαετίες.
Επειδή όμως αναφέραμε τον ιό να πούμε μερικά πράγματα. Όσα τον καιρό της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ήταν ψέματα και τα καταδίκαζαν μετά βδελυγμίας οι γαλανοί απατεώνες, σήμερα γίνονται πρωτοσέλιδα. Δεν κολλάει τώρα ο ιός λες και έχει ημερομηνία λήξης!

Μάλλον κρύβουν κρούσματα, γιατί αυτό που έγινε στην Ξάνθη είναι ύποπτο. Δεν μπορεί τις προηγούμενες μέρες να μην είχαμε σχεδόν κανένα κρούσμα και τώρα να γίνεται χαμός.
Επειδή όμως είναι περιοχή μειονότητας, υποψιαζόμαστε πως μπορεί να παίζονται και άλλα παιχνίδια.

Για να μην ανησυχείτε, σας λέω πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πόλεμος. Πάω και στοίχημα. Λόγοι; Οικονομικοί. Ρήμαξαν τα πάντα! Με τι θα πάρουν καύσιμα και όπλα; Με υποσχέσεις; Ας γελάσω! Εδώ δίνουμε κώλο να έρθουν οι τουρίστες.
Καλοκαίρι ξεχάστε τον πόλεμο, μόνο μπανάκι.

Ό,τι λένε το λένε γιατί έχουν το χέρι στην τσέπη μας και θέλουν αντιπερισπασμό. 6 πρόσφυγες γίνονται 6.000 από τα ΜΜΕ. Το 20% της ΝΔ γίνεται 40+.
11 παιδιά από ένα σχολικό συγκρότημα 600 και πλέον παιδιών είναι κατά το υπουργείο συμμετοχή 80%! Μάλλον έχουν καπνίσει κουτόχορτο. Κι άκουσα πως είναι πολύ πιο βαρύ από μπάφο.

Πείτε στα καθημερινά σούργελα πως όποιος έχει μπότα στο λαιμό του δεν μπορεί να αναπνεύσει από το μπάτσο - φασίστα - δολοφόνο. Δεν πάει από κορονοϊό, πάει από ρατσισμό και ναζισμό.
Χαιρετίζουμε λοιπόν την Αντίσταση στο φασισμό από όπου και αν προέρχεται όπως κι αν εκδηλώνεται. Η ανθρώπινη ζωή αξίζει πολύ παραπάνω από όλες τις βιτρίνες του κόσμου με όσα εμπορεύματα έχουν μέσα.

Αδιάβαστε υπουργέ καταστολής θα στο ξαναπούμε. Μάζεψε τους πραιτοριανούς σου. Κάνουν όπως οι φασίστες μπάτσοι στις ΗΠΑ. Αν συνεχίσετε έτσι παραγγείλετε ελικόπτερο ή σκάψτε τούνελ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger