Home » , , » Χριστίνα Κοραή: Ασκεί δημοσιογραφία "γυμνοσαλιγκαρισμού" και προκαλεί - Εισπράττει άγριο κράξιμο στο twitter

Χριστίνα Κοραή: Ασκεί δημοσιογραφία "γυμνοσαλιγκαρισμού" και προκαλεί - Εισπράττει άγριο κράξιμο στο twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 | 12:55 π.μ.

Το να υπάρχουν πανομοιότυπα δημοσιεύματα σε όλες τις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες για την φιέστα που έστησε η Ν.Δ, με την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη σε νησί του Νότιου Αιγαίου, για την "έναρξη της τουριστικής περιόδου" είναι κάτι που το θεωρείς αναμενόμενο.
 (Αλήθεια τι είναι ο τουρισμός; Κάποια παράσταση καλλιτεχνικών ή αθλητικών εκδηλώσεων για να χρειάζεται "τελετή ανοίγματος";).

Αυτό όμως που ξεπερνάει τα όρια είναι κάποιες τοποθετήσεις, χαρμάνι ηλιθιότητας και προκλητικότητας, τις οποίες δημοσιεύουν στις διαδικτυακές παρουσίες τους μερικοί δημοσιοκάφροι που βρέθηκαν στην Σαντορίνη για να κάνουν διακοπές δαπάνες του φορολογούμενου Ελληνα πολίτη.

Και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στο τουιτάρισμα που έκανε το γέννημα-θρέμμα της δεξιάς παράταξης -  πριν από χρόνια είχε ξεσηκωθεί σάλος για την υπέρογκη αμοιβή που λάμβανε, εργαζόμενη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας 9,84- Χριστίνα Κοραή.

Η ηλιθιότητα συνίσταται στο ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν διαφημίζεις τις "διακοπές" σου και η προκλητικότητα έγκειται στο ότι την στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται σε απελπιστική οικονομική κατάσταση, δεν μπορείς να τους προβάλλεις την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος που γίνεται.

Με αυτό το σκεπτικό δεν μπορούμε να στιλιτεύσουμε την όχι και με τόσο κόσμια υποδοχή που είχε η ανάρτηση της Κοραή από τους χρήστες του twitter.

Ενα μικρό μέρος αυτών των τοποθετήσεων σας παραθέτουμε:












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger