Home » , , » Χαστούκια σε παιδεραστή έριξε ο Ρουβίκωνας". Δεν έριξε τρικάκια για να ασχοληθούν τα ΜΜΕ

Χαστούκια σε παιδεραστή έριξε ο Ρουβίκωνας". Δεν έριξε τρικάκια για να ασχοληθούν τα ΜΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 | 10:35 μ.μ.

Του Σ. Λ.

Μέχρι να διακόψουν τα προγράμματά τους -το έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν- για να προβάλλουν "δελτίο έκτακτης επικαιρότητας" μπορεί να συμβεί στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, όταν μέλη του "Ρουβίκωνα" πετάξουν κάποια τρικάκια.

Το να ριφθούν κάποια χαρτάκια, απ' αυτή την συλλογικότητα, για την Πέτσινη ενημέρωση που μας σερβίρουν, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, απ' το ότι σήμερα άτομα απ' αυτή την συλλογικότητα εισέβαλαν σε ένα αρτοποιείο, στο Αγρίνιο και πλάκωσαν στα χαστούκια τον ιδιοκτήτή του. 
Γι' αυτό και η είδηση αυτή "θάφτηκε" εντελώς.

Εντάξει, σε έναν βιαστή μαγαζάτορα έριξαν κάποιες "ψιλές", δεν έκαναν και καμιά "εικαστική παρέμβαση" σε τοίχο πολυκατοικίας που μένει κάποιος "έγκριτος" δημοσιογράφος σαν τον Προτοσάλτε, για να θεωρηθεί γνωστοποιήσιμο το περιστατικό.

Εξάλλου κάθε σχετική αναφορά θα έπρεπε να συνοδευτεί με την αιτία που προκάλεσε την ενέργεια.. 
Εντάσσεται τώρα στα πλαίσια της καθεστηκυίας δημοσιογραφίας να μας ενημερώνει για τον τρόπο που συμπεριφέρεται η αστική δικαιοσύνη τους σε έναν κατ' εξακολούθηση βιαστή ενός 14χρονου παιδιού;

Δεν είναι εντελώς παράλογο να έχουμε απαίτηση ώστε να πληροφορηθούμε για τις μεθοδεύσεις που εφαρμόζονται ώστε οι βιαστές να μετατρέπονται σε καλούς και ηθικούς οικογενειάρχες,

Αν πάντως είστε "κοινωνικά απροσάρμοστοι" και δεν σας αρκούν τα "έγκυρα" δελτία του Skai και του Mega επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του "Ρουβίκωνα"-δεν είναι ποινικά κολάσιμο προς το παρόν- να πληροφορηθείτε για το γεγονός.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Ιουλίου 2020 στις 3:28 μ.μ.

Ο Ρουβικωνας δημιουργει τις προυποθεσεις και με την σχετικη πειρα
που διαθετει ισως μπορεσει συντομα να οργανωσει τη νεα ΟΠΛΑ η οποια
μας ειναι ακρως απαραιτητη προκειμενου να αντιμετωπισουμε την ωμη βια
των καταπιεστικων μηχανισμων του αστικου κρατους

27 Ιουλίου 2020 στις 12:50 π.μ.

Πολύ σωστά melito. Από όποια πλευρά κι αν το δεις, οι ομοιότητες ΟΠΛΑ και Ρουβίκωνα είναι πολλές. Για μια ακόμη φορά η πολιτική σου ανάλυση είναι αφοπλιστική.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger