Home » , » Χειροκροτάτε, θα μας φάνε με χρυσά κουτάλια!

Χειροκροτάτε, θα μας φάνε με χρυσά κουτάλια!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 | 4:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Συμφώνησαν Μνημόνιο, το οποίο φέρνει “δώρο” ο Βρικολακάκης από τις Βρυξέλλες. Για τη Μαρέβα πήρε καλλυντικά, ρούχα και άλλα καλούδια, για όσους τον ψήφισαν, ένα δονητή, να πάνε να πηδηχτούν.

Οι υποκριτές της ΕΕ συμφώνησαν να κάνουν αυτό που θέλει το μεγάλο κεφάλαιο: Να ασελγήσουν πάλι στους εργαζόμενους. Οι κυνικοί Βόρειοι και οι υποκριτές Νότιοι συμφώνησαν πως οι χώρες θα πρέπει να πάρουν νέα μέτρα για να δανειστούν χρήματα.

Για να μην έχουμε αμφιβολίες τι έγινε, διαβάζουμε τις δηλώσεις του Ολλανδού υπαλλήλου των τοκογλύφων Μαρκ Ρούτε “Είμαστε όλοι μας επαγγελματίες, αντέχουμε μερικές γροθιές”. Αναμφισβήτητα! Είναι επαγγελματίες δολοφόνοι, ενώ τις γροθιές θα τις φάνε οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.
Αυτοί αντέχουν να δέρνουν, εμείς αντέχουμε να τις τρώμε;

“Είμαι ικανοποιημένος με τη συμφωνία αυτή, δεν έχω καμία διαφωνία” είπε ο Ολλανδός δήμιος.
“Σύμφωνα με τον Ρούτε, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μετατρέπεται με τη σημερινή συμφωνία σε ένωση αναδιανομής κεφαλαίων, καθώς το σχέδιο ανάκαμψης αποτελεί έκτακτο μέτρο, που δεν θα επαναληφθεί”

Λίγο καροτάκι κι από δω και στο εξής μόνο μαστίγιο.
“Το σχέδιο, ύψους 750 δισεκατομμυρίων ευρώ, ποσού που θα αντληθεί με την έκδοση για -πρώτη φορά- κοινού ευρωπαϊκού χρέους, θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της Ε.Ε. (2021-2027), συνολικού ύψους 1,074 τρισ. ευρώ.
Καρπός σκληρών και εντατικών διαπραγματεύσεων, το τελικό κείμενο προβλέπει ότι το ποσό που θα χορηγηθεί υπό μορφή επιχορηγήσεων και ενισχύσεων θα κυμαίνεται σε 390 δισ. ευρώ, θα είναι δηλαδή αρκετά μειωμένο σε σχέση με την αρχική πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής”.

Να πούμε με απλά λόγια τι σημαίνει αυτό. Μνημόνια για όλη την Ευρώπη! Όχι αμέσως αλλά, όπως τα αναδρομικά των συνταξιούχων, σε επτά χρόνια οι Ευρωπαίοι τσιγκούνηδες θα δώσουν 390 δις ευρώ. “Κι αυτά καλά είναι θα πουν κάποιοι”.
Πρώτον είναι πολύ λίγα για να καλύψουν τη ζημιά. Δεύτερο θα πάρουν και δάνεια. Τα οποία θα είναι υποχρεωτικά και που για να ξεπληρώσουμε θα ματώσουμε. Θα περάσουν νέα μέτρα κατά των Ειλώτων. Ποια ακριβώς; Θα τα πουν συντόμως. Θέλουν όμως να μην μας τα πουν απότομα και πάθουμε έμφραγμα από τη “χαρά” μας.

Τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν, καθώς οι σαδιστές ιδιοκτήτες τους έχουν κλέψει τα λεφτά μας και ξέρουν πως επίκειται νέος βασανισμός μας. Η “επιτυχία” του ιού Μητσοτάκη είναι πως θα πάρει σε επιχορηγήσεις τα μισά περίπου από κείνα που έλεγε πως θα πάρει πριν λίγο καιρό. Και κάμποσα δις χρέη τα οποία είναι το νέο Μνημόνιο.
Ένα κατάδικο του Μνημόνιο. Ούτε βέτο ούτε τίποτα. Σάμπως αυτός θα τα πληρώσει; Αυτός θα υποφέρει;

Προτείνεται η προμήθεια βαζελίνης και προφυλακτικών. Θα μας πηδήξουν που θα μας πηδήξουν, μη μας γκαστρώσουν κιόλας να μεγαλώνουμε μούλικα αποικιοκρατών.

Αφιερώνω το τραγούδι των Rammstein “Ausländer” στους Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές...


.... και το “Έχε γεια καημένε κόσμε” στο μαλάκα, τον Έλληνα τον ψηφοφόρο.

Άντε να χειροκροτήσουμε στα μπαλκόνια τα νέα μέτρα που θα μας βάλουν.

Χειροκροτάτε ρε, θα μας φάνε με χρυσά κουτάλια!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger