Home » , , » Ο μυθομανής, ψεύτης και πολιτικός απατεώνας Μ. Χρυσοχοϊδης

Ο μυθομανής, ψεύτης και πολιτικός απατεώνας Μ. Χρυσοχοϊδης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 | 8:01 μ.μ.


Του Σ.Λ.

Διαβάζοντας προηγούμενη ανάρτησή μας, στην οποία υπάρχει αναφορά για το θράσος, την προκλητικότητα και τον γκεμπελισμό του κ. Μ. Χρυσοχοϊδη, θα ήθελα συμπληρωματικά να άλλους τρεις χαρακτηρισμούς στον υπουργό ΠροΠο: Του μυθομανούς, του ψεύτη και του πολιτικού απατεώνα.

Θα ανασύρω από το αρχείο μου δυο περασμένες δηλώσεις του κ. Χρυσοχοϊδη και θα σας τις παραθέσω ασχολίαστες. Τα συμπεράσματα προκύπτουν αβίαστα.

"Δεν υπάρχει περίπτωση σε μια δημοκρατική χώρα όπως είναι η Ελλάδα να υπάρξει αστυνομική βία. Σας το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως, σας το λέω αυτό με πλήρη πεποίθηση των λόγων μου, αλλά κυρίως σας το λέω με πλήρη πεποίθηση και γνώση το τι είναι η ελληνική αστυνομία. 
Και η ελληνική αστυνομία αποτελείται από πολύ ευαίσθητους ανθρώπους, κάτι που έχω δει σε πάρα πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων, όπου θα μπορούσαν να είναι πιο σκληρά τα πράγματα και εν' τούτοις επελέγησαν πολύ πιο ήπιοι μέθοδοι". (Το βίντεο εδώ)

  "Δεν μπορείς να συλλαμβάνεις παιδιά 15-20 χρονών γιατί είναι αναρχικοί. Αν συλλάβουμε ένα παιδί που ενδεχομένως ρίξει και μια μολότοφ κάποια στιγμή και το βαλουμε στην φυλακή δεν θα βγει ο χειρότερος εγκληματίας; Δηλαδή τα κοινωνικά ζητήματα θα τα πολεμήσουμε με την αστυνομία; Έδωσε πουθενά η Αστυνομία στα κοινωνικά προβλήματα λύσεις; Μα για όνομα του θεού!",. (Λεπτομέρειες και βίντεο εδώ).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger