Home » , » "Ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού...." (Βίντεο)

"Ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού...." (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 | 9:15 μ.μ.

Ενα τεράστιο λαϊκό -κύρια νεολαιίστικο- ποτάμι έδωσε σήμερα την καλύτερη απάντηση στο όργιο μπατσάδικης βίας και τρομοκρατίας, που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες.

Παράλληλα το μήνυμα που έστειλε στην κυβέρνηση ήταν εκκωφαντικό. Ο χουντικής έμπνευσης νόμος που ψηφίστηκε και προβλέπει την ουσιαστική απαγόρευση τω διαδηλώσεων θα μείνει στα χαρτιά. 
Επίσης κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι αν αυτό το "ποτάμι φουρτουνιάσει" οι ένστολοι αλήτες υπεράσπισης του συστήματος θα αρχίσουν να έχουν σοβαρά προβλήματα.

Υπάρχει βλέπεται και ο κόσμος του κινήματος που δεν διαδηλώνει πάντα "υποδειγματικά" για να πάρει τα εύσημα από τον υπουργό μπάτσων και καταστολής.

Το κάλεσμα που υπήρξε από μια σειρά οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, για την σημερινή κινητοποίηση το έχουμε αναρτήσει εδώ,
Το χαρακτηριστικό της διαδήλωσης, πέρα από την μαζικότητα ήταν η οργή των διαδηλωτών για τις φασιστικές μεθοδεύσεις και πρακτικές της κυβέρνησης.

Κάποια στιγμή, αργά η γρήγορα, οι κυβερνώντες θα αντιληφθούν ότι τα όνειρα τους για παλινόρθωση΄και εδραίωση καθεστώτος σκληρής δεξιάς, θα μετατραπούν σε εφιάλτες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

16 Ιουλίου 2020 στις 9:42 μ.μ.

Γιατί "δε διαδηλώνουν υποδειγματικά"; Τι διαφορετικό κάνουν από τον κύριο κορμό του εργατικού κινήματος (ΠΑΜΕ); Και περιφρούρηση βλέπω και μπαχαλοκαταστάσεις δε βλέπω. Εγώ νομίζω ότι ο Χρυσοβορίδης θα πρέπει να αποδώσει τα εύσημα και σε αυτούς.

Πέτρος

ΥΓ: Το βασικό πρόβλημα με αυτά τα "τεράστια λαϊκά ποτάμια" (που συνήθως δεν είναι και τόσο τεράστια) είναι ότι είναι διαχειρίσιμα για τις δυνάμεις καταστολής. Επίσης, αν παρατηρήσετε τα σχετικά βίντεο, όταν γίνονται οι συλλήψεις (κοινό μοτίβο: 10 ΜΑΤατζήδες εναντίον 1 διαδηλωτή), οι υπό σύλληψη διαδηλωτές είναι ΜΟΝΟΙ τους. Αν γινόταν αυτό σε διαδηλωτή του ΠΑΜΕ θα έσπευδαν οι σύντροφοί του και θα κανόνιζαν τα ΜΑΤ. Θυμίζω αυτό: http://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/10/blog-post_35.html

16 Ιουλίου 2020 στις 10:55 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=gTvyhZYOO8A&list=FL-4NcMAgGd1DHPTe1LJ7pbA&index=28&t=0s

https://www.youtube.com/watch?v=vvHlTb7vmp4&list=FL-4NcMAgGd1DHPTe1LJ7pbA&index=29&t=0s

https://www.youtube.com/watch?v=Nag0N7y_6zA&list=FL-4NcMAgGd1DHPTe1LJ7pbA&index=50&t=0s

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger