Home » , » Οχι milf, τσόντα και πάλι τσόντα

Οχι milf, τσόντα και πάλι τσόντα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 | 2:41 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θέλουμε έρωτα όχι πόλεμο. Βούτυρο κι όχι κανόνια. Καλλιόπη, ακριβή μου φρεγάτα, μην ανησυχείς. Δεν με καλούν για επιστράτευση, θα πεταχτώ στο ψητοπωλείο για σουβλάκια.
Έχουμε νέα από το μέτωπο του twitter. Το έπος του καναπέ συνεχίζεται με νέους θριάμβους. Νικάμε κατά κράτος τους σανοφάγους.

Το Luben TV μεταδίδει

“Ψύχραιμες αντιδράσεις από όλα τα social media μέτωπα προκαλεί η φάση στο Καστελόριζο
Το ελληνικό ίντερνετ απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι φτιαγμένο για να διαχειρίζεται εθνικές κρίσεις και βάλε"

Αυτό το “βάλε” είναι όλα τα λεφτά. Εκεί που γελάω με την ειρωνεία, μου πετάει μια φωτογραφία και αισθάνομαι ταξική υπερηφάνεια. Δημοφιλές θέμα στην Ελλάδα #milf 24.900 twieet #πόλεμος 2.533!

Έτσι μπράβο να πάψουμε να ασχολούμαστε με μαλακίες.
Ποιος πόλεμος που είμαστε χρεοκοπημένοι; Κι αν σκεφτούμε πως οι περισσότεροι που γράφουν κι εκεί γελάνε με τα χάλια της ΝΔ, τότε μπορούμε να είμαστε τουλάχιστο περήφανοι πως δεν πιαστήκαμε αυτή τη φορά κορόιδα.

Φυσικά θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τα άθλια οικονομικά μας, που θα χειροτερεύσουν με 31,5 πόντους μνημόνιο, αλλά η ζωή είναι μικρή, κι η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

Γυναίκες και καυτές σύζυγοι! Αυτό μάλιστα είναι θέμα να ασχοληθούμε.
Άντε και καυτοί παντρεμένοι για μην ασχολούνται μόνο οι άντρες. Ισότητα. Κι όχι μόνο παντρεμένοι. Οι ανύπαντροι δηλαδή δεν έχουν ψυχή;

Παράλειψη: Για όσους δεν ξέρουν “Ο αγγλικός όρος Μιλφ είναι αρκτικόλεξο που σημαίνει "Μητέρα θα ήθελα να γαμήσω" (στα αγγλικά: "Mother I'd Like to Fuck"). Στην αγγλική (και από εκεί στην ελληνική) χρησιμοποιείται το αρκτικόλεξο αντί ολόκληρης της φράσης. Ο όρος υποδηλώνει μια "σεξουαλικά ελκυστική μεγαλύτερη γυναίκα, η οποία συνήθως έχει παιδιά”.

Γιαυτό μ' αρέσει αυτή η εγκυκλοπαίδεια: Τα λέει όπως είναι. Αν και νόμιζα πως το “Μ” είναι “Μature” (ώριμη).
Μεγαλύτερη γυναίκα βέβαια. Όχι παιδάκια σαν κάτι παιδεραστές υπουργούς. Που δεν λένε ποιοι είναι, μην τους ματιάσουμε. Πείτε το όνομα βρε. Θα τον φτύσουμε, “να μη βασκαθεί”.

Άκου “πόλεμος”! Είναι τόσο γελοίο, που ούτε το Κουλούρι που κάνει σάτιρα, δεν ασχολήθηκε!
Με ποιους θα κάνουμε πόλεμο και με τι τρόπο, το ξέρετε. Κάντε απλά εικόνα τον ξεβράκωτο Ελληναρά με τις σαγιονάρες μπροστά από τον παπά με την εικόνα της Παναγίας!

Συγνώμη από όσους τυχόν τρώνε τη στιγμή που διαβάζουν το άρθρο.
“Ο,τι διαπράττει η (ΝΑΤΟική σύμμαχος) Τουρκία το διαπράττει την στιγμή που οι ελληνικές κυβερνήσεις πανηγυρίζουν ότι διάγουμε την περίοδο των “πιο στενών σχέσεων από ποτέ” της Ελλάδας με τις ΗΠΑ. Το διαπράττει την ώρα της μετατροπής της Ελλλαδας σε γενικευμένη αμερικανοΝΑΤΟική βάση, από Σούδα μέχρι Αλεξανδρούπολη...” Γράφει ο σύντροφος Μπογιόπουλος.

Μα φυσικά τώρα που έχουμε στενές σχέσεις και επαφές! Γιατί “το πολύ το σμίξιμο φέρνει και το μπήξιμο” έλεγε η Μαλβίνα. Με ποιον θα κάνεις σεξ άλλωστε; Με αυτόν που δεν έχεις συναντήσει ποτέ σου; Με το γείτονα θα κάνεις βέβαια.
Και νταβατζή την Αμερική που θα πάρει τα λεφτά από το “πήδημα”. Όποιος κι αν βρεθεί “από πάνω”.

Γι αυτό προτιμάμε το σεξ. Λιγότεροι κίνδυνοι, περισσότερη ευχαρίστηση.

“Υπάρχει ευχαρίστηση στον πόλεμο”; Πως! Αν πουλάς όπλα, είσαι μαυραγορίτης, φασίστας, όρνεο, ύαινα... Είναι κάποιοι που κερδίζουν από τη δυστυχία των άλλων και τη φρίκη.

Εμείς κερδίζουμε μόνο στην Ειρήνη. Κι αυτό το ξέρουν οι περισσότεροι. Αν κρατάμε την ψυχραιμία μας, δεν πρόκειται να μας εξαπατήσουν. Γιατί σκεφτόμαστε εμείς για μας και όχι οι άλλοι. Διότι ο πολεμοκάπηλος θα μας βάλει σε φασαρίες για τα δικά του συμφέροντα.
Γι αυτό όχι μόνο milf, τσόντα και πάλι τσόντα! Αλληλούια! Είναι η σωτηρία μας. Το σεξ μας προφυλάσσει από τις μαλακίες των πολιτικών καθαρμάτων που μας δουλεύουν και καπηλεύονται την Πατρίδα.

Αληθινός Πατριώτης είναι ο Ειρηνιστής, αυτός που θέλει το καλό των άλλων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger