Home » , » Γραβατωμένη ανεύθυνη πολιτική αληταρία

Γραβατωμένη ανεύθυνη πολιτική αληταρία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 | 10:27 μ.μ.

Οσο δεν συνειδητοποιούμε ότι με όρους κινήματος πρέπει να ξεφορτωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή την γραβατωμένη πολιτική αληταρία που παριστάνει την κυβέρνηση, τόσο τα δεινά που θα επακολουθούν για μας δεν θα έχουν σταματημό.

Οχι εδώ απλώς δεν πρόκειται για κάποια ανευθυνότητα για άλλο ένα περιστατικό που ξαναδείχνει την αφερεγγυότητα των κυβερνώντων.
Εδώ έχουμε μια κυβερνητική απόφαση που θα δημιουργήσει νέες υγειονομικές βόμβες στην ελληνική κοινωνία, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Οταν ακούς τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, μόλις πριν δυο μέρες να σου ανακοινώνει ότι αποδεχόμενος τις εισηγήσεις των λοιμοξιολόγων τα πλοία δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν με πληρότητα μεγαλύτερη από 60% για αυτά που δεν διαθέτουν καμπίνες και 65% για αυτά με καμπίνες και σήμερα διαβάζεις ότι κυβερνητική απόφαση επιτρέπει να αυξηθεί κατά 20% η πληρότητα των πλοίων δεν βρίσκεις λέξεις για να το σχολιάσεις.


Και αυτό την στιγμή, που τα στοιχεία που έδωσε σήμερα, Κυριακή, ο ΕΟΔΥ.για την εξάπλωση του κορονοϊού εντείνουν την ανησυχία για το τι μας περιμένει.
Εβδομηνταπέντε νέα καταγεγραμμένα κρούσματα είχαμε, ανάμεσα τους και  άλλοι 9 ανήλικοι (0-17 ετών), ενώ  μειώθηκε η μέση ηλικία των κρουσμάτων καθώς πλέον είναι τα 45 έτη.

Κι ενώ έχουμε αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού τα τελευταία 24ωρα, οι κυβερνώντες κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους το φαινόμενο αυτό να πάρει εκρηκτικές, εφιαλτικές διαστάσεις.



Πρέπει άμεσα να βρεθεί τρόπο για να σταματήσουμε την εγκληματική τους πολιτική!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

3 Αυγούστου 2020 στις 7:55 π.μ.

Αλματωδη αυξηση κρουσματων;;;
Κριμα οταν μετα βγει η αληθεια για την περιπτωση του στημενου covid τι θα λες αγαπητο Β. ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!
νομιζω οτι πιο καλλίτερα θα ηταν να μη αναφερεται το site στο θεμα αυτο καθολου γιατι πλησιαζει το συστημικο. Εξ αλλου εχουμε σαν αριστερα πολλα να γραψουμε και μελετησουμε.

5 Αυγούστου 2020 στις 12:04 μ.μ.

Η ψευτοαριστερά είναι εξίσου υπεύθυνη για το γεγονός ότι ένα μέρος του κόσμου δεν παίρνει στα σοβαρά την πανδημία και με την στάση της ενισχύει τις ανοησίες που εκφράζει και ο Unknown. Χέρι χέρι με τους ψεκασμένους ΦΑΣΙΣΤΕΣ δυστυχώς. Είναι πολύ ανησυχητικό που υπάρχει σιωπή και ανοχή σε τέτοιου είδους απόψεις που βάζουν σε κίνδυνο το λαό μας. Αυτό είναι που με προβληματίζει περισσότερο το ότι δεν απαντάει κανένας στις ανοησίες του Unknown και του κάθε Unknown από εσάς που υποτίθεται ότι το παίρνετε στα σοβαρά.

Καλλιεργείτε δυστυχώς και εσείς με τη στάση σας και την συμπεριφορά σας αυτήν την αμφισβήτηση της όλης κατάστασης μέσα στο λαό και την νεολαία ακριβώς όπως κάνουν και οι συνωμοσιολόγοι που εντελώς συμπτωματικά κύριοι εκφραστές τους είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Αυτό αποδεικνύεται α) από τη στάση σας στο θέμα των πλατειών που υπερασπιστήκατε τους συνωστισμούς της νεολαίας και την μη τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας β) από την πλήρη αδιαφορία σας για τους συνωστισμούς γενικά της νεολαίας σε διάφορα μέρη γ) από την ανυπαρξία πρωτοβουλιών των κομμάτων σας για την ενημέρωση και την καλλιέργεια κουλτούρας αυτοπροστασίας ειδικά στους νέους δ) από την μη τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας στις διαδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις ε) από την πλήρη αδιαφορίας σας για πολύ σοβαρά ζητήματα όπως τη χρήση των μασκών που ποτέ δεν κατήγγειλαν τα κόμματά και οι οργανώσεις σας τόσο την κυβέρνηση όσο και τους δήθεν επιστήμονες την υπονόμευση της χρήσης μάσκας, ποτέ δεν απαιτήσατε ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ μασκών. Ακόμα και το ζήτημα των μαζικών τεστ που θεωρητικά το διεκδικείτε και το λέτε αλλά πρακτικά ποτέ δεν το θέσατε σαν ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ σε μία συγκέντρωση πχ στο Υπουργείο Υγείας ούτε το προπαγανδίζετε όσο και όπως θα έπρεπε.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

ΜΑΣΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΣΚΟΠΩΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΩΝ, ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ

ΜΑΖΙΚΑ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ-ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ


V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger