Home » , » Προς χριστιανούς/ες, λουόμενους, το ανάγνωσμα

Προς χριστιανούς/ες, λουόμενους, το ανάγνωσμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 | 5:17 μ.μ.


Μέρες που ‘ναι και καθώς η θερμοκρασία έχει πάρει την ανιούσα, όσοι/ες έχουν την δυνατότητα προσπαθούν να πάρουν κάποιες δόσεις δροσιάς στην θάλασσα.

Για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται απ' την επέλαση του θανατηφόρου ιού απ' όσους/ες απολαμβάνουν την θαλάσσια αύρα, έχουν μιλήσει οι αρμόδιοι.

Εμείς και με την ευκαιρία ότι πλησιάζει η γιορτή της Μεγαλόχαρης πέρα απ' την σωματική σας υγεία θα σας συνιστούσαμε να φροντίσετε και την ψυχική. "Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράμα", όπως λέει και το γνωστό άσμα.

Οπότε απευθυνόμενοι σε σας που βρίσκεστε σε παραλίες απολαμβάνοντας θάλασσα και ήλιο, να σας συστήσουμε ώστε προσέχεται την συμπεριφορά σας, για να αποφεύγεται τις αμαρτίες, υπακούοντας πάντα στους ιερούς κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 

«Άγνοια νόμου τιμωρείται» λένε οι αστοί νομικοί. Φανταζόμαστε ότι κάτι ανάλογο θα ισχύει και για τις ιερές απαγορεύσεις.

Γ’ αυτό και εμείς φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για τις «θείες επιταγές» για να μην πείτε ότι σας αφήσαμε στην άγνοια σας.

Και στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα με τα ιερά θεόπνευστα κείμενα δεν μπορείς να κάνεις μπάνιο σε παραλία που υπάρχει και άλλος κόσμος.
Ούτε τα ανδρόγυνα επιτρέπετε να «συλλούωνται» ή «εις λουτρόν ή εις θάλασσαν ή εις ποταμόν».

Μην φανταστεί κανείς χριστιανός ότι μπορεί ατιμώρητα να μην υπακούσει σ’ αυτόν τον ιερό κανόνα! Η συνέπεια γ’ αυτόν θα είναι δραματική. Απ’ ότι λέει το σχετικό «ιερό» κιτάπι Αφορίζεται!!!

Υ.Γ. Χωρίς πλάκα τώρα. Οι παραπάνω "ιερές εντολές" υπάρχουν στο «Πηδάλιον». Αυτό είναι ένα τεφτέρι που έχει γραφτεί το 1793 και είναι το «ιερό» «ποινολόγιο» των χριστιανών.

Να σημειώσετε επίσης ότι μέχρι σήμερα η επικρατούσα θρησκεία δεν έχει αποκηρύξει, αυτό το σύγγραμα που γράφτηκε από τους λόγιους αγιορείτες μοναχούς Νικόδημο Αγιορείτη και Αγάπιο, ενώ υπάρχουν κάποιες χριστιανικές σέχτες, κύρια παλαιοημερολογητών που το εφαρμόζουν κατά γράμμα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger