Home » , » Ο καλός ανθρωποφάγος, ο κακός κανίβαλος κι οι παπαγάλοι δώρο.

Ο καλός ανθρωποφάγος, ο κακός κανίβαλος κι οι παπαγάλοι δώρο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια μειοψηφία ακροδεξιών στα Καμμένα Βούρλα έκανε μπλόκο για να μην φτάσουν φαγητό και κουβέρτες σε 39 ανήλικα προσφυγόπουλα τα οποία μένουν σε ξενοδοχείο πριν αναχωρήσουν για άλλες χώρες της Ευρώπης.

Τα λογοπαίγνια για την πόλη δίνουν και παίρνουν, πάντως πιστεύουμε πως τα εντελώς καμμένα βούρλα που κάνουν τον νταή στα παιδιά δεν εκφράζουν τους κατοίκους. Οι μισοί όντως ψήφισαν δεξιά υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι.

Ο δήμαρχος των Καμμένων Βούρλων εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό βόθρο παίζοντας με μεγάλη επιτυχία το ρόλο του κακού ρατσιστή. Στο άλλο παράθυρο γαλάζιος κηφήνας, ο υπουργός Μηταράκης, έπαιζε ανεπιτυχώς το ρόλο του “καλού”. Βέβαια φάνηκε η ανθρωποφαγία και των δυο.

Τους ακροδεξιούς τους ξέρουμε: Στα παιδιά τσαμπουκάς, στους ισχυρούς φίλημα κατουρημένης ποδιάς. Είναι ντροπή να μην δέχονται ανήλικα παιδιά και μάλιστα να εμποδίζουν τη σίτιση τους! Τέτοια κτήνη ήταν μόνο τα SS στη Γερμανία του Χίτλερ. Φαίνεται πως ο Χανς ο Γκεσταπίτης έκανε διακοπές στην περιοχή τον καιρό της Κατοχής και γκάστρωσε πολλές Χίτισες.

Ο υπουργός ζήτησε συγνώμη που δεν ενημέρωσε το δήμαρχο γιατί 39 παιδιά μένουν σε ξενοδοχείο! Τι μας λένε δηλαδή; Πως πρέπει οι πρόσφυγες για να μετακινηθούν, να παίρνουν άδειες από τους φασίστες της γειτονιάς! Οι πρόσφυγες προστατεύονται από διεθνείς συνθήκες και κανονικά έπρεπε να είναι εντελώς ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν. Τους φυλακίζει παράνομα η Ελλάδα, ενώ οι υποκριτές και ιμπεριαλιστές εταίροι κάνουν τα στραβά μάτια.

Βεβαίως αν παρακολουθήσει με προσοχή τη συζήτηση στο βόθρο του Σαββίδη θα δει πως η πρεμούρα ήταν πότε θα φύγουν τα παιδιά! Για να μείνουν ποιοι; Ντροπή δεν υπάρχει μόνο μάσα.

Στο μεταξύ φασίστες λένε ένα σωρό ψέματα στο twitter. Βεβαίως εκεί υπάρχει απάντηση. Τα παιδιά είναι ανήλικα, τα έχουν δεχτεί τα υπόλοιπα κράτη και φιλοξενούνται προσωρινά σε ξενοδοχείο όπου πληρώνουν οι ξένοι αρμόδιοι Οργανισμοί.

Αλλά και μόνιμα να έμεναν τα 39 παιδιά στη χώρα μας, δεν μας πείραζε καθόλου. Ίσα – ίσα μας ενοχλεί ο ρατσισμός, τα τέρατα οι φασίστες, που είναι τόσο κομπλεξικοί που δεν αφήνουν καν να μένουν σε ξενοδοχείο! Αν ήταν τουρίστες θα τους υποδέχονταν με τραγούδια κι αγκαλιές! Τέτοιοι είναι.

Ο χειρότερος δεν ήταν ο δήμαρχος αλλά ο υπουργός. Που ενώ το κόμμα του σπέρνει φασισμό εμφανίζεται στην τηλεόραση δήθεν μετριοπαθής. Μεταξύ Χίτλερ και Μουσολίνι δηλαδή ποιος είναι ο λιγότερο φασίστας; Τι ζυγίζει περισσότερο; ένας τόνος σκατά ή ένας τόνος κουτσουλιά;

Ελεεινοί και τρισάθλιοι οι παπαγάλοι που ενώ έκαναν πως ήταν αντίθετοι έσπειραν φασιστικό λόγο. Πότε θα φύγουν; Ποτέ να μη φύγουν! Θέλουμε τα παιδιά εδώ! Οι φασίστες να πάρουν δρόμο.

Κι έκανα λάθος πως δεν φοράνε μάσκες στα κανάλια. Έχουν πολλές. Του δημοσιογράφου, του ανθρώπου, στην πραγματικότητα όμως είναι παπαγάλοι με μεγάλες γλώσσες που γλείφουν παράσιτα.

Οι φασίστες ξεσάλωσαν αφού κυβερνούν μαζί με τη ΝΔ. Χρέος μας είναι να εκδηλώσουμε την αντίθεσή μας σε κάθε φασισμό. Εκεί που τώρα χτυπάνε πρόσφυγες, αύριο θα χτυπάνε ανέργους, χαμηλοσυνταξιούχους, εργάτες...

Γιατί έτσι είναι ο φασισμός. Τα παιδιά πήγαν σε ξενοδοχεία δεν ενοχλούν κανένα. Αυτό που έγινε μας έκανε ρόμπα διεθνώς. Μη νομίζετε πως δεν τα λένε στο εξωτερικό.

Μάλιστα λένε πως θα κλείσουν και την Εθνική οδό. Καλύτερα, να μην πατήσει κανένας σε περιοχή ακροδεξιών συμμοριών, γιατί κινδυνεύει.

Η ΝΔ αυτά έσπειρε αυτά θερίζει. Μη νομίζετε, αυτό θέλει. Να φανούν πολιτισμένοι ανθρωποφάγοι. Τρώνε ανθρώπινες σάρκες με μαχαιροπίρουνα όχι ωμό κρέας με τα χέρια όπως οι άλλοι εγκληματίες οι ναζί της χρυσής αυγής. Συν να ζητήσει πιο πολλά φράγκα από την Ευρώπη γιατί αντιδρά ο κόσμος!

Ο δήμαρχος με την υποστήριξη ποιανού βγήκε υπουργέ;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger