Home » , , » "Οι εθνικόφρονες πάνω απ' όλα είναι στομαχόφρονες" -Δεξιά αλληλομαχαιρώματα

"Οι εθνικόφρονες πάνω απ' όλα είναι στομαχόφρονες" -Δεξιά αλληλομαχαιρώματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 | 6:57 μ.μ.



Αρχές Ιούλη του 2020, είχαμε μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε "Αποικία των ΗΠΑ η Ελλάδα σύμφωνα με Έκθεση του State Department".
Σ' αυτή κάναμε αναφορά στην Έκθεση του State Department για τα Βαλκάνια η οποία παρουσιάζει χωρίς προσχήματα την Ελλάδα μια αποικία των ΗΠΑ. 

Εκεί αναφερόταν ότι η ηγεσία της Αμερικανικής κυβέρνησης θεωρεί ελλιποβαρής το υπάρχον πολιτικό προσωπικό και ήδη εκκολάπτει μια νέα γενιά «διαχειριστών ηγετών» ασφυκτικά υποταγμένων στα Αμερικανικά συμφέροντα για να αναλάβει στο μέλλον την διακυβέρνηση της Ελλάδας.

Στην υλοποίηση του σχεδίου αυτού. βασικό ρόλο διαδραματίζει η Αμερικάνικη Πρεσβεία στην Αθήνα. 
Η επιβεβαίωση αυτής της μεθόδευσης ήρθε σήμερα από εκεί που δεν το περιμέναμε. Η φασιστοφυλλάδα με τον ψευδεπίγραφο τίτλο "Δημοκρατία", αισθάνθηκε "ριγμένη" με το λεφτά που μοιράζουν στα ΜΜΕ οι υπεύθυνοι της Πρεσβείας, στα πλαίσια του σχεδιασμού τους και καρφώνει τον Αμερικανό Πρέσβη  ότι "χωρίς να τηρεί τα προσχήματα, αγνοώντας τα πραγματικά στοιχεία της αγοράς, αλλοιώνει τον ανταγωνισμό στον χώρο του Τύπου", 
Δηλαδή οι Αμερικανοί δεν έδωσαν το χρηματικό ποσό που θεωρούν ότι τους αναλογεί, οι υπεύθυνοι της έντυπης πατσαβούρας και κρεμάν στα μανταλάκια τον Αμερικανό Πρέσβη.

Εξυπακούεται ότι δεν μπορεί να γνωρίζουμε τα παρασκηνιακά παιχνίδια που παίζονται και θεωρούμε ότι είναι καλύτερο να αποφύγουμε αυθαίρετες εκτιμήσεις. 

Αξίζει όμως να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από το κείμενο της φυλλάδας που αναφέραμε:

Τη ... δόξα του Στέλιου Πέτσα φαίνεται ότι ζήλεψε ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ και έτσι ετοίμασε την δική του λίστα με καλοταϊσμένα media. Η πρεσβεία άρχισε μεγάλη φιλοαμερικανική καμπάνια διαφήμισης μέσα από ιστορίες Ελλήνων που σπούδασαν ή σταδιοδρόμησαν στις ΗΠΑ, φροντίζοντας να τη μοιράσει σε φιλικά της μέσα ενημέρωσης που κάθε τόσο φιλοτεχνούν την αγιογραφία του κυρίου πρέσβη.

Η λίστα Πάιστ όμως είχε ένα βασικό κοινό με την λίστα (της ντροπής) του κ. Πέτσα. Η διαχείριση έγινε από την ίδια εταιρία, τη γνωστή και μη εξαιρετέα Onitiative Media, 
Η "τεχνογνωσία" υπήρχε, οπότε φάνηκε χρήσιμη άλλη μια φορά. Η συγκεκριμένη εταιρία επικοινωνίας, με το αζημίωτο, κάνει τα δικά της παιχνίδια, ταυτιζόμενη απόλυτα με τις προσταγές του "συστήματος" που προμοτάρει μέσα και ουσιαστικά πολεμά όσα δεν είναι υπάκουα.

Ενας μακαρίτης πια ακροδεξιός εκδότης συνήθιζε να λέει: "Οι εθνικόφρονες πάνω απ' όλα είναι στομαχόφρονες" Και όταν αντιληφθούν ότι τα αφεντικά τους, τους "ρίχνουν" την μοιρασιά, παρακολουθούμε φαινόμενα, όπως αυτό που αναφέραμε.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger