Home » , , » Οι ανεγκέφαλοι και η παρότρυνση του ¨θρησκευτικού ποιμένα"

Οι ανεγκέφαλοι και η παρότρυνση του ¨θρησκευτικού ποιμένα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 | 3:07 π.μ.


Δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο να παρουσιάζεται μια μερίδα πολιτών και να διαδηλώνει προβάλλοντας αναχρονιστικές, σκοταδιστικές αντιλήψεις.
Παρόμοια συμβάντα υπάρχουν και στα πιο θεωρούμενα αναπτυγμένα κράτη.

Και στην χώρα μας, λοιπόν, υπάρχει μια εντελώς μειοψηφική -αλλά και επικίνδυνη- ,μερίδα κόσμου πυροβολημένη  στο δόξα πατρί από μπαζούκας, θρησκοληψίας, ηλιθιότητας και φασισμού.

Είναι αυτό το μέρος του εκλογικού σώματος που ελκύστικε από τον "πολιτικό" λόγο του τηλέμπορα "κηραλοιφών" και "επιτολών του Χριστού" και του ανέθεσε να ηγείται κοινοβουλευτικής ομάδας.

Είναι αυτοί οι δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που στις κάλπες επέλεξαν το κόμμα του απατεώνα Αρτεμη Σώρρας, αποδεχόμενοι ότι ο "ηγέτης" του έγινε τρισεκατομμυριούχος πουλώντας "διαστημική τεχνολογία" στους Αμερικάνους την οποία του είχαν δώσει οι εξωγήινου, από τον πλανήτη Σείριο.

Και χτες, όπως μας ενημερώνει η ειδησεογραφία, εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία.

Στα σχετικά ρεπορτάζ και στις φωτογραφίες που τα συνοδεύουν δεν βλέπουμε πουθενά τους διαδηλωτές να φορούν μάσκες και να κρατούν αναμεταξύ τους αποστάσεις, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά ότι ενοχλούνται γιατί οι μαθητές/ιες θα στοιβάζονται 20-25 σε αίθουσες λίγων τετραγωνικών με ότι σημαίνει αυτό για την εξάπλωση του κορονοϊού,
Αντίθετα διαβάζουμε ότι υπήρχαν διαδηλωτές "με μάσκες προβάτων, σε έναν συμβολισμό που υποστηρίζει πως η όλη πανδημία του κορωνοϊού είναι «στημένη»".

Αυτοί που έδιναν τον τόνο στην συγκέντρωση του Συντάγματος ήταν κάποιοι χριστοταλιμπάν.
Και εδώ μπαίνει ένα ζήτημα. Οκ, αυτοί είναι ανεγκέφαλοι. Παράλληλα όμως αποτελούν το αναγνωστικό κοινό των θρησκευτικών ιστοσελίδων.
Οταν πριν μερικές μέρες όλοι αυτοί οι ιστότοποι δημοσίευσαν με τυχαίους τίτλους το τροπάρι του "ιεράρχη"  Μόρφου που έλεγε να μην στείλουν οι χριστιανοί τα παιδιά τους στα σχολεία με μάσκα γιατί  "καλύτερα να μείνουν λίγα χρόνια, χωρίς να μάθουν γράμματα τα παιδιά, παρά να πηγαίνουν με μάσκες στο σχολείο και σε 20 χρόνια να γίνουμε κοινωνία Δαιμόνων", όλοι οι θρησκόληπτοι τι αντιδράσεις θα έχουν;
Δεν θα σεβαστούν αυτά που τους λέει ο "θρησκευτικός ποιμένας";
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger