Home » , » Αδιανόητη πρόκλητη της κυβέρνηση. Διορίζει την Ζαρούλια, την φράου του Μιχαλολιάκου, υπάλληλο στην βουλή

Αδιανόητη πρόκλητη της κυβέρνηση. Διορίζει την Ζαρούλια, την φράου του Μιχαλολιάκου, υπάλληλο στην βουλή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 | 7:15 μ.μ.


Ιδιαίτερη συμβολική αξία έχει, ότι ελάχιστες μέρες πριν εκδοθεί η δικαστική απόφαση για την εγκληματική δράση των μελών της Χρυσής Αυγής. έσπευσε ο  Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας να ικανοποιήσει το αίτημα του φυρερίσκου -ο οποίος επικαλούμενος ένα άρθρο του κανονισμού της βουλής- ζητούσε να διοριστεί η γυναίκα του μετακλητή υπάλληλος της βουλής. Και εδώ δεν πρόκειται για τυπολαγνεία. 

Όντως, ο κανονισμός τους δίνει την δυνατότητα σε πρώην προέδρους κοινοβουλευτικών ομάδων να ορίζουν μετακλητούς στην Βουλή των Ελλήνων. Οπως διευκρίνισε όμως ο γ.γ της Βουλής, Γιώργος Μυλωνάκης, "με βάση τον Κανονισμό της Βουλής τα πρώην κοινοβουλευτικά κόμματα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν τον διορισμό μετακλητού υπαλλήλου. Ο πρόεδρος της ΧΑ ζήτησε να αρθεί ο διορισμός του προηγούμενου μετακλητού που είχε, και ζήτησε τον διορισμό της Κας Ζαρούλια". 

Δηλαδή ο Μιχαλολιάκος είχε ήδη διορίσει μετακλητούς υπαλλήλους και ήταν στην απόλυτη ευχέρεια της κυβέρνησης αν θα προχωρούσε στην απόλυση του προηγουμένου "εκλεκτού" του Μιχαλολιάκου για να τον αντικαταστήσει με την γυναίκα του αρχηγού της Χ.Α.  

Και εδώ τα ερωτηματικά πολλαπλασιάζονται. Γιατί στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο μόλις πριν πέντε μέρες πριν την δικαστική απόφαση της δίκης της Χ.Α., η κυβέρνηση προχωράει σε μια τέτοια απόφαση; Δεν γνωρίζει ότι το να διορίσει ένα πρόσωπο το οποίο αναμένει δικαστική ετυμηγορία αφού βρίσκεται κατηγορούμενο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, θα δημιουργήσει αντιδράσεις; Χρειάζεται να είναι κανείς κακοπροαίρετος για να υποθέσει ότι η κυβέρνηση των "αρίστων", θέλει να περάσει ένα μήνυμα στους δικαστές που δικάζουν την υπόθεση της Ν.Δ; 

Απαιτείται ιδιαίτερη αντίληψη για να καταλάβει κανείς ότι αυτή ήταν μια μεθόδευση του Μιχαλολιάκου για να οδηγήσει την κυβέρνηση σ' αυτή την ενέργεια; Υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα δεχθεί ότι ένας τύπος ο οποίος αν και δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, δεν διαθέτει ούτε ένα εργατικό ένσημο, και όμως σύμφωνα με τα πόθεν έσχες υπήρξε ο πιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός στην βουλή, έχει ανάγκη να δουλέψει η γυναίκα του σαν μετακλητή υπάλληλος στην βουλή για να συντηρηθεί η οικογένεια του; Αστεία πράγματα. 

Αλλά και η Ζαρούλια, η φράου του Μιχαλολιάκου, η οποία μάλιστα είχε και το θράσος να διατυμπανίσει δημόσια ότι λατρεύει τα SS τόσο πολύ, ώστε να φοράει δαχτυλίδι με τον χαρακτηριστικό σταυρό τους στην ορκωμοσία της ελληνικής Βουλής, δηλώνει εισοδηματίας, ιδιοκτήτρια ακινήτων, μεταξύ των οποίων είναι και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής "Dream" στη Βάθης που της αποφέρουν παχυλό εισόδημα. Τι λόγο έχει να εργαστεί σαν χαμηλόμισθη υπάλληλος;

 Τώρα, αν εκτός απ' τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της η Ζαρούλια έχει και πιο "ανάλαφρες" επιδόσεις, όπως της αποδίδει, άλλο ένα ακροδεξιό "μπουμπούκι", ο Στέφανος Χίος, είναι ζήτημα που αφορά τον ναζιστικό συρφετό.

Υ.Γ: Η αδιανόητη πρόκληση είναι φυσικά ευθύνη ολόκληρης της κυβέρνησης, καλό είναι όμως να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος της Βουλής K. Τασούλας, πάντα έκλεινε το μάτι στην χρυσή συμμορία  

 Υ.Γ2: Μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο διορισμός της Ζαρούλια "παγώνει" μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης της δίκης της Χ.Α. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Οκτωβρίου 2020 στις 2:11 μ.μ.

Μακάρι να βγω ψευτης και συνωμοσιολόγος αλλά έχω μια αίσθηση οτι η παλιά παρακρατική καραβάνα Μιχαλολιακος ,όλο και καποιο κομπρεμί θα έχει κάνει με το κράτος ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger