Home » » Η χρυσή συμμορία αγκαλιά με την μετάλλαξη του Εθνικού Συναγερμού, και της ΕΡΕ

Η χρυσή συμμορία αγκαλιά με την μετάλλαξη του Εθνικού Συναγερμού, και της ΕΡΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 | 12:58 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Η χρυσή συμμορία απειλεί να γκρεμίσει το σπίτι του Μπελογιάννη προσβάλλοντας ταυτόχρονα τη μνήμη του νεκρού ήρωα. «Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμα την ήττα τους από τον Κόκκινο στρατό» ήταν η εύστοχη απάντηση βουλευτή του ΚΚΕ.
Ούτε πρόκειται να τη χωνέψουν σύντροφε. Τους έχει κάτσει στο λαιμό. Τι να κάνουμε όμως; Αφού πήγαιναν γυρεύοντας. Όπως πάνε σήμερα που προκαλούν. Υπάρχει μια παροιμία σχετική για τη γκλίτσα του τσοπάνη. Φαίνεται πως τα Χρυσά Αυγά θέλουν να ανακαινίσουν τα γραφεία τους, να γίνουν «καλοκαιρινά». Ναζί και λοιποί φασίστες ας καταλάβουν, ότι πάνε οι εποχές εκείνες, που σκότωναν ανενόχλητοι. Τώρα ότι κάνουν, θα έχει την ανάλογη απάντηση.

Θα περίμενε κανείς να καταδικάσουν όλοι τις ύβρεις. Η Χρυσή Αυγή έχει το όνομα, μοιράζεται όμως τη «χάρη» με τη Νέα Δικτατορία, η οποία αναπολεί κι αυτή τις παλιές εποχές του σκοταδισμού και του παρακράτους. Ο Τασούλας είπε τα εξής κλείνοντας το μάτι στους ακροδεξιούς ψηφοφόρους. «Έχει ακουστεί εδώ, γιατί υπάρχουν και άλλες παρατάξεις σε αυτή τη χώρα, δεν υπάρχει μόνο η αριστερά σε αυτή τη χώρα… ότι ο Μπελογιάννης αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία. Διαφωνώ. Ο θάνατος του Μπελογιάννη ήταν σκληρότατος. Η θανατική ποινή είναι μια σκληρότατη πράξη. Αλλά δεν μπορεί εν ονόματι μιας σκληρότατης πράξης που μπορεί κανείς να την κρίνει, αν ήταν άδικη ή δίκαιη, να θεωρούμε ότι η επιδίωξη επιβολής κομμουνιστικής δικτατορίας συνιστά πράξη υπέρ της Δημοκρατίας. Εάν είχε επικρατήσει η άλλη παράταξη στη χώρα μας, δεν θα επιτρεπόταν, όχι απλώς να πω αυτά, αλλά δεν θα επιτρεπόταν ούτε να τα σκεφτώ αυτά».

Μάλιστα… Πιο προκλητικός μπορώ να πω από τον επίσημο φασίστα. Για πείτε μας εκεί στη ΝΔ ήταν άδικη ή δίκαιη η καταδίκη σε θάνατο; Για να ακούσω την άποψη σας. Απάντησε ήδη ο βουλευτής της ΝΔ, αφού ο Μπελογιάννης ήθελε Κομμουνισμό. Μη σας κάνει εντύπωση, δεν άλλαξαν στο ελάχιστο απόψεις, από την εποχή του Εθνικού Συναγερμού, της ΕΡΕ κλπ. Ο κόσμος άλλαξε, όχι αυτοί.

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο αγωνιστής: «Ο λόγος που δικάζομαι είναι η ιδιότητα μου ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ»...«Οι κομμουνιστές που τους καταδικάζουν ως προδότες δώσανε το αίμα τους για το ψωμί και τις ελευθερίες του Λαού. Αγωνιστήκαμε δίχως να γνωρίσουμε ύπνο για να προφτάσουμε την Αυγή και το Αύριο, και να δημιουργήσουμε νέους χρόνους και εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων!» 

Να προσθέσω μόνο ότι ΑΝ νικούσαν οι Κομμουνιστές, σήμερα ΔΕΝ θα είχαμε Μνημόνια. Δεν θα είχαμε τα λαμόγια να παρασιτούν εις βάρος μας. Κι από λαμόγια η ΝΔ; Άλλο τίποτα! Επίσης δεν θα ξεπουλιόνταν η χώρα στους τοκογλύφους.

Για πες μας και κάτι άλλο βρε νεοδημοκράτη: Όταν εξορίζατε, βασανίζατε, διώκατε, εκτελούσατε τον κόσμο, ήταν «δημοκρατία»; Όταν ρουφιανεύατε και κρατούσατε φακέλους ακόμα και για βρέφη «κάνατε το δημοκρατικό σας καθήκον»;
Και μην πεις «αυτά γίνονταν παλιά» γιατί σήμερα καταδικάζετε το λαό στη φτώχεια, την πείνα, την ανεργία. Σήμερα ξεσπιτώνετε, βγάζετε στο δρόμο…

Βρίζετε τα θύματα των δικών σας λαθών, έχετε πέσει με τα μούτρα στο δημόσιο χρήμα – αμέτρητα τα σκάνδαλά σας, ενώ υπόσχεστε ομαδικούς διωγμούς πολιτικών αντιπάλων μέσω απολύσεων με αφορμή τα Μνημόνια! Ούτε ένα συγγνώμη για το φασιστικό κλείσιμο της ΕΡΤ! Μόνο απειλή ότι θα την κλείσετε μαζί με τη ΔΕΗ και άλλες υπηρεσίες, αν γίνετε εσείς πάλι επίσημοι επιστάτες των δανειστών! Γιατί κυβέρνηση υπάρχει μόνο στο Βερολίνο, εκεί αποφασίζουν για μας ερήμην μας. Αυτά είναι σύμφωνα με τη θέληση της πλειοψηφίας που είπε ΟΧΙ στα Μνημόνια;

Για συμμαζευτείτε λοιπόν στη ΝΔ, μη σας πάρει ο διάολος…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Μαρτίου 2017 στις 1:48 π.μ.

https://youtu.be/nODPPe42YQY

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger