Home » , » Τα "ταχυδρομικά περιστέρια" και οι διδαχές που μας έφερε απ' το Χάρβαρντ ο Κ. Μητσοτάκης

Τα "ταχυδρομικά περιστέρια" και οι διδαχές που μας έφερε απ' το Χάρβαρντ ο Κ. Μητσοτάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 | 9:02 π.μ.

 


Είναι απίστευτο το πόσο "μορφωμένος" είναι ο "άριστος" πρωθυπουργός "μας". Και μάλιστα καθημερινά κάνει επίδειξη των γνώσεων του που λογικά απέκτησε φοιτώντας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαντ.

Το μόνο "προβληματάκι" από την υπερσυσώρευση γνώσεων που διαθέτει ο Κυριάκος Μγτσοτάκης, και τις οποίες θεωρεί σκόπιμο να μοιραστεί μαζί μας, είναι ότι κινδυνεύουμε να ... καραφλιάσουμε.

Διαβάζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα της "Ελληνικής Δημοκρατίας" τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που έκανε απευθυνόμενος προς και του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, Mike Pompeo.

Εκεί, λοιπόν, αστοιχείωτοι, όπως κι εμείς, πλεμπαίοι/ες εμπλουτίσαμε τις γνώσεις μας αφού γίναμε κοινωνοί ενός ιστορικού περιστατικού, που δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε.
Πληροφορηθήκαμε ότι πριν υπάρξει ο ξεσηκωμός για να απαλλαγούμε από την Τουρκοκρατία το 1821, οι εν δυμάμει επαναστάτες. Κολοκοτρώνης, Ανδρούτσος, Ρήγας. Καραϊσκάκης κ.α είχαν τα κονέ τους με τους Αμερικάνους που είχαν επαναστατήσει για να απαλλαγούν από τους Βρετανούς αποικιοκράτες και έτσι "εμπνεύστηκαν" για να ξεσηκωθούν κι εδώ και να διώξουν τους Τούρκους. 

Δεν θα κολλήσουμε τώρα σε "λεπτομέρειες", αν αυτή η "έμπνευση" ήρθε στους επαναστάτες του '21 με ταχυδρομικά περιστέρια και αν ο υπόδουλος τότε ελληνικός λαός γνώριζε καν αν υπάρχει κάποια ήπειρος που ονομαζόταν Αμερική.
Μην μπαίνουμε τώρα σε ανούσια πράγματα.
Οι διδαχές που έλαβε απ' το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και μοιράστηκε μαζί μας ο κ. Μητσοτάκης, έχουν σημασία...

Εδώ που τα λέμε είναι μια εξέλιξη .. δίπλα στο βιογραφικό σου που λέει "απολιτικός απατεώνας" να προσθέσεις και το "ιστορικός απατεώνας" ... κι αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε στον κ. Μητσοτάκη...  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Οκτωβρίου 2020 στις 6:36 μ.μ.

"Ψυχή τε και σώματι" στην υπηρεσία του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού ο... ακατονόμαστος! Όπως άλλωστε κι ολόκληρο το σόι του,εδώ κι εβδομηντατρία ολόκληρα χρόνια, αφότου τα πρώην αφεντικά τους, οι Εγγλέζοι, τούς παρέδωσαν "κληρονομικώ δικαιώματι" στη διάδοχο Ουάσιγκτον, για την περαιτέρω διαχείριση του προτεκτοράτου.Λακέδες λοιπόν όλοι τους των Ενωμένων βορειοαμερικάνικων Πολιτειών, και νυν και αεί και μέχρι της τελικής πτώσεως και συντριβής τους!Αφεντικών και δούλων! Τι σταθερότητα χαρακτήρων!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger