Home » , » Απρόοπτα σε "άξιο σόι"

Απρόοπτα σε "άξιο σόι"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 | 1:25 π.μ.

 Παραπολιτικό το παρακάτω σχολιάκι, αλλά έχει την αξία του να το παραθέσουμε. 

Είναι γνωστό ότι ο κορωνοϊός, δεν κάνει διακρίσεις και έτσι η θανατηφόρα επιδημία επισκέπτεται και άτομα τα οποία βρίσκονται και σε θεωρούμενους "προνομιούχους" εργασιακούς χώρους. 
Οπως, λοιπόν, μας ενημερώνει η ειδησεογραφία, ο ιός επισκέφτηκε και τον "ναό της δημοκρατίας" τους, δείχνοντας την "προτίμησή" του σε δυο στελέχη της Ν.Δ. Και εδώ βρίσκεται αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ενδιαφέρον. Οτι δηλαδή κάποια από τα νέα θύματα της πανδημίας, βρίσκονται ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας πολιτικών ακρίδων που για δεκαετίες συντηρούνται από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.   

Είναι γνωστό ότι ο βουλευτής της Ν.Δ και πρώην αντιπρόεδρος της βουλής της Ν.Δ Γιάννης Τραγάκης έχει μακρά παρουσία στα βουλευτικά έδρανα, από την μεταπολίτευση το 1974 μέχρι σήμερα.  

Η προσφορά του Γ. Τραγάκη .. στην οικογένεια του, πολύ μεγάλη. Εχει βολέψει -εξασφαλίζοντας τους παχυλές αργομισθίες- όλο του το σόι στο δημόσιο. Δυο απ΄ αυτούς όμως έπεσαν θύματα του νέου ιού.
Πάντος αν και παλιά καραβάνα στο πολιτικό κουρμπέτι κάποια στιγμή την πάτησε. Ηταν τότε που ανακοίνωσε ότι "κληρονομεί" την βουλευτική του έδρα στη Β' Πειραιά, στον γιό του, χωρίς να κρατήσει ούτε τα προσχήματα ρωτώντας τον αρχηγό του. Εγινε τότε ένας χαμός στο διαδίκτυο με τον Κυριάκο να γίνεται έξαλλος,. (Δείτε εδώ). 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger