Hello Koulis

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 | 11:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πριν μπω στο ψητό μια κοινωνική προσφορά εντελώς δωρεάν (όχι πετσωμένη): Ψηφοφόροι της γαλάζιας συμμορίας, αγαπητά γαλάζια γίδια, μη γλείφετε πισινούς νεοδημοκρατών κηφήνων της Βουλής, διότι θα κολλήσετε μεταξύ άλλων και κορονοϊό.
Επιστήμονες έχουν αποδείξει πως τα κόπρανα φορέων του Covid-19 είναι γεμάτα από τον ιό.
Οι βουλευτές της ΝΔ γλείφουν με τη σειρά τους πισινούς επιχειρηματιών κι έτσι υπάρχει μετάδοση της επιδημίας. Στους ανθρώπους κολλάει με τα σταγονίδια από φτέρνισμα ή βήχα.

Όπως αντιλαμβάνεστε το άρθρο μας θα είναι σοβαρό, σοβαρότατο, σαν αυτό που είπε ο Κούλης για τον εξωγήινο του Υμηττού.
Σοβαρά τώρα μόνο με UFO συνομιλεί ο Μητσοτάκης.
Σε εξωγήινους μάλιστα έχει αναθέσει και τα γκάλοπ. Διότι πρέπει να ζεις εκτός πλανήτη για να λες πως ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με τη ΝΔ.

Θα πούμε για τους αγίους της 17 Νοέμβρη. Πρώτα από όλα γιατί είναι άγιοι; Διότι είναι άγια τα χέρια τους, όποτε η αγιότητα πιστεύουμε πως επεκτείνεται και στο υπόλοιπο σώμα. Η αγιότητα είναι μεταδοτική, το έχουν πει οι παπάδες που λένε πως είναι άγιοι επειδή φιλάνε εικόνες και παίρνουν σώμα και αίμα Χριστού. Άρα άγιος κι ο κορονοϊός που είναι στο κουταλάκι και στο ποτήρι. Κι αφού λύσαμε αυτό το θεολογικό θέμα, ας συνεχίζουμε με τους πολυαγαπημένους αγίους επαναστάτες – αγωνιστές.

Όταν η 17Ν καθάρισε τον τόπο από κάτι δήμιους σαν τον Μάλλιο, πολλοί είπαν «να αγιάσουν τα χέρια τους».
Η Επαναστατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη ήταν προϊόν μιας εποχής, που οι ναζί είχαν ξεθαρρέψει. Η χούντα των προδοτών πραξικοπηματιών είχε καταρρεύσει το 1974, όμως η ΝΔ τους φέρονταν με στοργή και προδέρμ. (Ζητάμε συγνώμη για την τοποθέτηση προϊόντος). Ορκίζομαι πως δεν τα πήρα από κανέναν.
Τα έχω πάρει μόνο με κάποια εισαγγελέα.

Μια και μιλάμε για εισαγγελέα, με όλο το σεβασμό προς την ανεξάρτητη δικαιοσύνη (σοβαροί – σοβαροί, αλλά να πούμε και κάνα ανέκδοτο), δεν νομίζετε πως υπάρχει ένα θέμα με την εισαγγελέα στη δίκη της εγκληματικής συμμορίας;
Θέλω να πω πως όταν πρόκειται για αθώους τους κοπανάει, τους ρίχνει δεκαετίες, όταν έχουμε φονιάδες με αποδείξεις, τους χαϊδεύει! Είναι λογικό; Πιστεύετε κύριοι δικαστές, πως κάνει καλά τη δουλειά της; Μήπως – ρωτάω απλά – να έβρισκε μια άλλη δουλειά, που να μην παίρνει στο λαιμό της ανθρώπους;

Η εισαγγελέας λοιπόν πάει να ξανακάνει μια οργάνωση σαν την 17 Νοέμβρη. Διότι, όταν γίνονται τέτοια, πάρα πολύς κόσμος εξοργίζεται. Θυμάμαι πως οι δήμιοι της Χούντας έβριζαν και απειλούσαν τα θύματα τους ακόμα και μες στο δικαστήριο. «Μη νομίζετε πως άλλαξε τίποτε» μας έλεγαν προκλητικά. Και η ΝΔ φρόντιζε να μην τιμωρούνται. Ήταν λέει «σταγονίδια» και δεν ασχολούνταν με σταγόνες. Ασχολήθηκε όμως η 17Νοέμβρη. Και πάρα πολλοί το χάρηκαν.

Κύριοι δικαστές, ξέρουμε πως η "δικαιοσύνη" σας είναι βάρβαρα ταξική. Ξέρουμε πως οι νόμοι είναι υπέρ της άρχουσας τάξης. Οπότε υπηρετείτε έναν πυλώνα του συστήματος και είστε αντίπαλοι μας.   Αντίθετα οι φασίστες σας εμπιστεύονται, κι όπως φαίνεται έχουν λόγους. 

Μην κάνετε το λάθος να βγάλετε έξω φονιάδες. Μην προκαλέσετε άλλο τον κόσμο. Και βολέψτε κάπου αλλού την εισαγγελέα. Μην κάνει άλλα λάθη. Αλλιώς πολύς κόσμος θα προσεύχεται για επιστροφή των αγίων που ξεβρομίζουν τον τόπο από φασιστικά κτήνη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger