Home » , » Η κ. Γιαμαρέλλου διαπράττει κακουργήματα άσχετα αν αυτά δεν εμπίπτουν στον ποινικό νόμο

Η κ. Γιαμαρέλλου διαπράττει κακουργήματα άσχετα αν αυτά δεν εμπίπτουν στον ποινικό νόμο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 | 9:43 μ.μ.

Δυστυχώς την  καθηγήτρια Παθολογίας, Λοιμωξιολογίας Ελένη Γιαμαρέλλου δεν μπορείς να την θεωρήσεις απλώς ένα συντηρητικό, θρησκόληπτο άτομο. Κι αυτό γιατί έχει θεσμοθετημένο ρόλο σαν μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνώμων του υπουργείου Υγείας. 

Και να πεις ότι προσπερνάς το καραμπινάτο ψέμα που είπε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι "η μετάδοση του ιού γίνεται στην κινητοποίηση και την ανάμιξη του πληθυσμού και όχι στα σχολεία μέσω των παιδιών". Κι αυτό γιατί είναι γνωστό ότι αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας στις υπαίθριες κινητοποιήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα διασποράς του ιού, ενώ όμως απέδειξαν επιστημονικές μελέτες υπήρξε κατακόρυφη αύξηση του κορονοϊού σε παιδιά που παρακολουθούσαν μαθήματα υπό τις γνωστές συνθήκες.

Δεν είναι όμως παρότρυνση σε εγκληματική ενέργεια ότι στις συνεχείς τηλεοπτικές εμφανίσεις της μας λέει  ότι «θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω, όταν συμμετέχω σε ένα τέτοιο μεγάλο μυστήριο. Σας λέω αυτό που θα κάνω για τον εαυτό μου και το πιστεύω για όλους»;

Το ίδιο έκανε και σήμερα σε τηλεοπτική της εμφάνιση σε πρωινή εκπομπή του Mega. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν συνεχίζει η ίδια να κοινωνά, απάντησε:. "Ασφαλώς. Ούτε συζήτηση. Μιλάμε μόνο για την Αγία Κοινωνία. Το μεγαλύτερο μυστήριο. Ή πιστεύεις ότι είναι το μυστήριο και δεν μεταδίδεται ή δεν το πιστεύεις".

Οταν μια θρησκευόμενη γυναίκα ακούει από μια "καταξιωμένη" επιστήμονα να της λέει να πάει σε θρησκευτικό μαγαζί και να γλύψει ένα κουταλάκι το οποίο έχει μπει προηγουμένως σε δεκάδες στόματα δεν θα τις εξαλειφθούν οι όποιες αναστολές είχε σχετικά με την μετάδοση του θανατηφόρου ιού απ' την συμμετοχή σ' αυτό το μυστήριο; 

Η "επιστήμονας" αυτή διαπράττει κακούργημα άσχετα αν αυτό δεν βρίσκει κολασμό τον ποινικό νόμο.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger