Home » , , » Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο, στο οποίο ξεδιπλώνετε το νέο κυβερνητικό έγκλημα με τον σφαγιασμό των δαπαντών για την δημόσια υγεία.

Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο, στο οποίο ξεδιπλώνετε το νέο κυβερνητικό έγκλημα με τον σφαγιασμό των δαπαντών για την δημόσια υγεία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 | 8:52 μ.μ.

Μόλις πριν λίγες μέρες ένας γραφικός, ακροδεξιός, βουλευτής της Ν.Δ., ονόματι Κ. Μπογδάνος θέλοντας να δικαιολογήσει το πογκρόμ μπατζάδικης βίας που υπήρξε στον γιορτασμό της επετείου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, χαρακτήρισε τους διαδηλωτές "εν δυνάμει δολοφόνους" γιατί κατά τα λεγόμενα του συνέβαλαν στην διασπορά της πανδημίας.

Στο τηλεοπτικό ρεσιτάλ χυδαιότητας που εξαπέλυσε αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος, μόνιμο μοτίβο υπήρξε η δήθεν άοκνη προσπάθεια της κυβέρνησης να τιθασεύσει την εξάπλωση της θανατηφόρας νόσου. 

Και μετά απ' αυτό έρχεται η αποκάλυψη ότι η κυβέρνησή του θα είναι ο ηθικός αυτουργός για τους εκατοντάδες θανάτους που θα υπάρξουν εξ αιτίας του κορονοϊού.

Και σ' αυτό δεν μένει καμιά αμφιβολία. Η επιλογή της κυβέρνησης να υπάρξει στο σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού του 2011 μείωση των δαπανών για την δημόσια υγεία  κατά 572 εκατομμύρια ευρώ, σε σχέση με το 2020 μας δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με μια εγκληματική κυβέρνηση.

Οπως τονίζαμε και σε χθεσινή μας ανάρτηση υπάρχει μια συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να καταρρεύσει το ΕΣΥ για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των εμπόρων υγείας. 

Η ταξική βάρβαρη στοχοπροσήλωση της κυβέρνησης φαίνεται και από το γεγονός ότι την ίδια στιγμή, που δικάζουν σε θάνατο το ΕΣΥ,  όπως μας είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Πέτσας "η  κυβέρνηση δρομολογεί την στήριξη του μεγαλύτερου αερομεταφορέα της χώρας με το ποσό των 120 εκατ. ευρώ". 

Χαρίζει δηλαδή  η κυβέρνηση των "αρίστων" πακτωλό χρημάτων, των αιματηρά φορολογούμενων Ελλήνων, στους καπιταλιστές μετόχους της αεροπορικής εταιρείας Aegean. 

Το νέο κυβερνητικό έγκλημα που θα έχει σαν θύματα ανθρώπους της τάξης μας με τον σφαγιασμό για άλλη μια φορά των κονδυλίων για την δημόσια υγεία το ανέφερε παραθέτοντας αριθμούς που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση και περιλαμβάνονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, ο Νίκος Μπογιόπουλος στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή. 

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger