Home » , » Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ενας αποτυχημένος Ηρακλής Πουαρό με ράσα.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ενας αποτυχημένος Ηρακλής Πουαρό με ράσα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 | 10:35 μ.μ.

Το ότι τα κηρύγματα των "θρησκευτικών ποιμένων" σε πάρα πολλές φορές είναι εγκληματικά ανεύθυνα είναι κάτι που δεν αποτελεί είδηση. Το να χρησιμοποιούν όμως τραγωδίες για να αποκομίσουν "θρησκευτική υπεραξία", ξεπερνάει όμως κάθε όριο. Πόσο μάλλον αν κάτι τέτοιο προέρχεται από τον επικεφαλής της επικρατούσας θρησκείας. 

Δείτε μια τελευταία περίπτωση. Γίνεται μια αιματηρή επίθεση εναντίον του Ελληνορθόδοξου ιερέα Νικόλα Κακαβελάκη στη Λιόν της Γαλλίας.

Οι αρχές της χώρας διερευνούν το περιστατικό και αναζητούν τον δράστη της επίθεσης.
Δεν γνωρίζουν καν την αιτία της επίθεσης και όπως ανακοινώνουν εκτός το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής επίθεσης, ερευνούν και το σενάριο της ιδιωτικής διαμάχης.

Στα πλαίσια των ερευνών που κάνει η Γαλλική αστυνομία προσάγει σαν ύποπτο κάποιον άστεγο τον οποίο ανακρίνει και στην συνέχεια αφήνει ελεύθερο αφού "Κανένα στοιχείο» δεν συνηγορεί υπέρ της εμπλοκής του ανθρώπου αυτού στην υπόθεση" όπως ανακοινώνεται.

Ο αρχιρασοφόρος Ιερώνυμος όμως δεν στέκεται σε τέτοιες "λεπτομέρειες". Βγάζει πόρισμα και καταλήγει ότι για το έγκλημα αυτό ευθύνεται κάποια μεταφυσική δοξασία η οποία δημιουργεί "μισαλλόδοξους και φανατικούς ανθρώπους,, φονταμενταλιστές της βίας". 
Τώρα που αποδείχτηκε ότι απέτυχε στον ρόλο του Ηρακλή Πουαρό, θα πάει να εξομολογηθεί για τα προβληματικά τροπάρια του;

Τι ζούμε ρε παιδιά; Εχουμε λοιμοξιολόγους, σαν τον Τσιόδρα, που αναλαμβάνουν το ρόλο κυβερνητικού στελέχους και μας καθορίζουν την κυβερνητική πολιτική στο συγκοινωνιακό.
Μας προέκυψαν και δεσποτάδες που αναλαμβάνουν τα καθήκοντα ανακριτή και εισαγγελέα και αποδίδουν κατηγορίες σε πολίτη μάλιστα άλλης χώρας,
Αντε να δούμε και το γραφείο τελετών Μπούκουρα να αναλάβει τη αντιμετώπιση της πανδημίας για να συμπληρωθεί το καρέ.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger