Home » , » Παράνομη-γκανγκστερική μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα

Παράνομη-γκανγκστερική μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 | 5:40 μ.μ.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Μπορεί να έχουν ανακοινώσει ότι σταματούν τις μεταγωγές κρατουμένων, λόγω πανδημίας, προκειμένου να περιοριστεί η κινητικότητα στις φυλακές, οι οποίες «βράζουν» από τη διάδοση του κοροναϊού, μπορεί να έχουν κόψει όλες τις άδειες και τα επισκεπτήρια των κρατούμενων, όταν όμως πρόκειται για τον Δημήτρη Κουφοντίνα πάντοτε ισχύει το καθεστώς εξαίρεσης.

Μπορεί οι μεταγωγές να γίνονται πάντοτε πρωί, όταν όμως πρόκειται για τον Δημήτρη Κουφοντίνα η κανονικότητα πηγαίνει περίπατο.

Μπορεί ο κρατούμενος να ειδοποιείται ότι πρόκειται να μεταχθεί, ώστε να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα, όταν όμως πρόκειται για τον Δημήτρη Κουφοντίνα δεν εφαρμόζεται ούτε αυτό.

Επιβεβαιώνοντας το χαρακτηρισμό «νόμος Κουφοντίνα», που έδωσαν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια στο νομικό τερατούργημα που ψήφισαν πριν από μερικές μέρες, Χρυσοχοΐδης και Μητσοτάκης σπεύδουν σήμερα, εν μέσω πανδημίας, να πραγματοποιήσουν τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Του ανακοίνωσαν ότι μετάγεται και απαιτούσαν να μη μαζέψει ούτε τα πράγματά του, αλλά να μπει την ίδια στιγμή στην κλούβα. Χρειάστηκε να κάνει καυγά (άγνωστο με τι αποτέλεσμα).

Το ακόμα χειρότερο είναι πως, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες μας και τον πάνε στις φυλακές Δομοκού, θα έχουν παραβιάσει τον ίδιο τους το νόμο, ο οποίος αναφέρει ρητά ότι ο κρατούμενος στον οποίο στερούν το δικαίωμα έκτισης σε αγροτικές φυλακές, στις οποίες βρίσκεται ήδη, μετάγεται στη φυλακή όπου κρατούνταν προτού μεταχθεί στις αγροτικές φυλακές. Και ως γνωστόν, ο Δημήτρης Κουφοντίνας κρατούνταν στον Κορυδαλλό!

Η εκδικητικότητα του αστικού κράτους απέναντι στον Δ. Κουφοντίνα εκδηλώνεται για μια ακόμη φορά με ωμό και απροκάλυπτό τρόπο. Επειδή δε δηλώνει μετάνοια, όπως κυνικά (και κόντρα σε κάθε έννοια νομιμότητας) δήλωσε ο Χρυσοχοΐδης στη Βουλή, όταν συζητούνταν το τερατούργημά του.

Θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε νεότερες πληροφορίες, θεωρούμε όμως επιβεβλημένο να ακουστεί από παντού κραυγή διαμαρτυρίας ενάντια στη «μαύρη», εκδικητική συμπεριφορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη ενάντια σ’ έναν πολιτικό κρατούμενο που κρατάει ακέραια την επαναστατική αξιοπρέπειά του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger