Home » , » Πολύτιμο μάθημα για την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Πολύτιμο μάθημα για την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 | 7:52 μ.μ.

Πηγή: Θανάσης Καμπαγιάννη - f/b

 "Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% επιστρέφει", φωνάζει το πρωτοσέλιδο της Καθημερινής, με πρόσχημα την κριτική για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ. Πολύτιμο μάθημα για την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Όση συναίνεση και αν προσφέρει, όσων Rafale και αν στηρίξει την αγορά προς ευχαρίστηση των εμπόρων όπλων και των πολιτικών τους πατρόνων, όσο συναινετικά και αν συμπεριφερθεί, δεν πρόκειται ποτέ να αποφύγει την κατηγορία ότι είναι "ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών". 

Η άλλη πλευρά αξιώνει απόλυτη υποταγή.

Η αυτολογοκρισία και ο αυτοευνουχισμός δεν εξασφαλίζει το σπάσιμο του περίφημου "αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου", που εμφανίζεται ως ο όρος μιας νέας πολιτικής ηγεμονίας. 

Οδηγεί σε μια αντιπολίτευση τόσο συμβατική, που τελικά δεν αναγνωρίζεται ως διακριτή εναλλακτική λύση σε σχέση με την υπάρχουσα καταστροφική κατάσταση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Ιανουαρίου 2021 στις 8:11 μ.μ.

Εντολή Μητσοτάκη: Ρίξτε πρόστιμα!
“Πρόστιμο 500 ευρώ στους πολίτες για να μην χρειαστεί να ζήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 800 ευρώ”.
“Στα 500€ πάει το πρόστιμο για να αναθερμάνουμε την οικονομία λέει ο Κούλης. Μήπως για να την αναθερμάνουμε λίγο καλύτερα, να επιστρέψετε και τα 308 εκατομμύρια χρέη που έχετε φάει από τον ελληνικό λαό ρε ξεφτίλες”;
“Γιατί μόνο €500 πρόστιμο αφού παίρνουν €534; Χαϊδεύουμε τους πολίτες έτσι! Φτάνει με τον λαϊκισμό! Ας σκεφτούμε καταναγκαστικά έργα ή παιδομάζωμα!! Βοηθάω”
“Πρόστιμο στα 500 ευρώ;; Όσο ο μισθός μας;;; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;”
“Από 300€ το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση αυξάνεται στα 500€! Αν σας κοτάει τώρα πηγαίνετε στην Πάρνηθα για μοτοκρος κ ποδήλατο!!! Ξυδάκι ζαίοι...”
“Θέλατε κομψή Μαρέβα, πληρώνετε τώρα”
“Το πρόστιμο θα αυξηθεί στα 500€ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!! Το υπέρτατο σχέδιο της #κυβερνηση_τσιρκο στον τομέα της οικονομίας είναι τα προστίματα!! Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα”.
“Θα αναθερμάνει την οικονομία ο Κούλης με πρόστιμα! Ποιος του εισηγείται τέτοιες χοντρομ@λ@κίες είναι απορίας άξιον! Μιλάμε ο τύπος είναι ΤΟ ΠΑΛΤΟ”!
“500 να 'ναι οι ώρες σας”.
Αυτά και άλλα πολλά είπαν οι αγανακτισμένοι.
Δεν είναι μόνο η αύξηση του προστίμου, ούτε βέβαια αν θα γίνει τώρα ή σε 10 μέρες.
Το ζήτημα είναι πως με αφορμή τη δημόσια υγεία βάζει ένα ακόμα χαράτσι.
Το μήνυμα που δίνει στους μπάτσους είναι “βάλτε πρόστιμα”.
Οι καταγγελίες για άδικο χαράτσωμα είναι αμέτρητες. Οι πραιτοριανοί βάζουν πρόστιμα σε όποιον γουστάρουν!
Κανείς να μην πληρώσει τα πρόστιμα γιατί θα αυξηθούν τόσο ως προς το ποσό, όσο και ως προς τις αιτίες.
Κάντε συνέχεια εντάσεις γιατί είναι παράνομα. Δεν μπήκαν για την προστασία της Υγείας, ο ίδιος ο Μητσοτάκης παραδέχθηκε πως μπήκαν για να μαζέψει λεφτά! Πόσα;
Την ημέρα κατά μέσο όρο κόβονται 1.700 πρόστιμα. Κάποια από αυτά είναι των 3 ακόμα και 5 χιλιάδων. 300Χ1700= 510.000 όμως επειδή υπάρχουν κι κείνα των 3.000 λέμε χοντρικά 600.000. Το χρόνο είναι 219 εκατομμύρια! Όπως καταλαβαίνετε, τους συμφέρει να μας μαδάνε.
Αν αυξήσει το ποσό στα 500 θα έχει συνολικό πλιάτσικο 365 εκατομμύρια. 1.000.000 την ημέρα! Αυτό το νούμερο θέλει να το περάσει κατά πολύ.
Αν ήθελε η ΝΔ να φυλάξει την υγεία μας, δεν θα άνοιγε τα σχολεία, θα έπαιρνε γιατρούς και όχι μπάτσους – φοροεισπράκτορες.
Κανείς δεν πρέπει να πληρώσει πρόστιμο, γιατί θα γλυκαθούν οι γαλάζιοι απατεώνες. Να σωθούν χρήματα στην Υγεία την Παιδεία και όχι σε μπάτσους, όπλα και τηλεοπτικά κανάλια.
Τα πρόστιμα ήρθαν για να μείνουν. Όπως κάθε Μνημονιακό μέτρο.
Είναι υποχρέωσή μας να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για να καταργηθούν.
Δεν λαμβάνουν υπόψη άτομα που δεν μπορούν να φορέσουν μάσκα λόγω προβλήματος υγείας.
Οι έλεγχοι γίνονται από άσχετους μπάτσους, κι όχι από υγειονομικούς. Τι ξέρουν οι μπάτσοι από ιατρικά θέματα;
Μάλιστα είναι αυτοί που μεταδίδουν τον Κορονοϊό! Κανονικά μετά από κάθε έλεγχο κατά τον οποίο έχουν πιάσει έγγραφα κινητά κλπ, θα έπρεπε να απολυμαίνουν τα χέρια τους. Κανείς δεν το κάνει, τουλάχιστο όσες φορές θα έπρεπε.
Πολλοί από αυτούς μάλιστα βγάζουν και ξαναβάζουν τη μάσκα! Αλλά γι αυτούς δεν έχει πρόστιμο, όπως και για τους αλήτες – ρουφιάνους των καναλιών που είναι σχεδόν όλοι χωρίς μάσκα σε κλειστό χώρο με πολλά άτομα!
Ο δικτατοράκης λοιπόν ας κόψει πρόστιμο πρώτα στους τηλεοπτικούς οχετούς και τους πραιτοριανούς, να βάλει στους δικούς του που παραβιάζουν τα μέτρα και στον εαυτό του όλες τις φορές που παραβίασε τα μέτρα που ο ίδιος ψήφισε.
Πρόστιμα να πληρώσουν όσοι τον ψήφισαν. Αυτοί φταίνε πραγματικά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger