Home » , » Μένει τώρα οι νεογιδοκράτες να φτιάξουν άγαλμα στον Τσίπρα

Μένει τώρα οι νεογιδοκράτες να φτιάξουν άγαλμα στον Τσίπρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 | 7:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Την ανάγκη της πλήρους εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών, επισήμανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι, στο Μέγαρο Μαξίμου” μας λέει ο βόθρος του Sskai αυτοί που οδύρονταν κατά της δήθεν “προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών”! Τώρα είναι μέλι, λουκούμι! Γιατί τώρα τρώνε, κι οι μπουκωμένοι φασίστες δε μιλάνε.

Οι ναζί μακεδονοκάπηλοι δυστυχώς δεν εξαφανίστηκαν, αλλά έχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν. Αντί για ντου στα Σκόπια (Βόρεια Μακεδονία), κάνουν γιούρια στο δημόσιο παρά. Τρώνε τον αγλέουρα και είναι ευτυχισμένοι. “Μην παραχαράσσεστε την Ιστορία πάντα χεσμένη είχαν τη Μακεδονία”. Και την Ελλάδα. Άλλωστε είναι τα μπάσταρδα του Παττακού, του Παπαδόπουλου, των προδοτών της Κύπρου.

Οι μαλάκες που τους πίστεψαν, επίσης δεν μιλάνε. Τι να πουν; Βάζουν τις σάρισες στον πισινό τους και το ευχαριστιούνται! “Η Συμφωνία πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα” λένε οι δεξιοί αλιτήριοι, οι απατεώνες που απειλούσαν με κρεμάλες. Δεν πρέπει τώρα ο Τσίπρας να τους κάνει μια μήνυση για συκοφαντία; Θα το αφήσει έτσι; Θα συνεχίσει να κοιμάται ο ΣΥΡΙΖΑ; Ροχαλίζει κιόλας!

Είχαμε πει από την αρχή πως είμαστε αντίθετοι με τη θέληση του ΝΑΤΟ. Είχαμε πει πολύ πριν τις εκλογές, πως οι Αμερικάνοι έκαναν τα χατίρια των εθνικιστών της Ελλάδας και πως η Συμφωνία δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί από τα καθάρματα της ΝΔ, που κάνουν ό,τι τους πουν οι Αμερικάνοι κι οι Γερμανοί. Έτσι μόνο εμείς στο ΚΚΕ εκφράζουμε επιφυλάξεις για τη Συμφωνία χωρίς φυσικά να λέμε υπερβολές κι εθνικιστικές κουταμάρες. Οι δεξιοί ξεβρακώθηκαν ξανά.

Πολύ καλά κάνει το site μας και θυμίζει τις μαλακίες που έλεγαν τα ακροδεξιά αποβράσματα.

Οι νεοδημοκράτες “είναι αλήτες πουλάνε και τη μάνα τους” προκειμένου να φάνε, να αρπάξουν την κουτάλα. “Δε θα ανεχτούμε να προδώσουν τη χώρα μας” έλεγαν οι δεξιοί. Σωστά, πάντα η προδοσία είναι δουλειά της δεξιάς.

Ο Μητσοτάκης έκανε veto; Απάτη έκανε, κορόιδεψε τα σανοφάγα. Αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις να περάσει η Συμφωνία! Γιατί αν δεν ήταν η ΝΔ, ακόμα συλλαλητήρια θα κάνανε οι φασίστες. Μίκυ στο είπαμε. Κρίμα!

Ο Μητσοτάκης κατάφερε να περάσει ο Τσίπρας στην Ιστορία σαν ο πρωθυπουργός που έλυσε το Μακεδονικό, το πρόβλημα που δημιούργησε ο μπαμπάς του! Ίσως γι' αυτό ο Αλέξης δεν κάνει καθόλου αντιπολίτευση. Είναι άλλωστε γνωστό πως ο μπαμπάς Μητσοτάκης συμπαθούσε τον Αλέξη. Λόγω Σαμαρά φυσικά.

Αλήθεια ο Αντωνάκης τι κάνει; Που χάθηκε; Τον έχει αλήθεια ο Κούλης δεμένο και φιμωμένο στο υπόγειο του σπιτιού του; Τον βασανίζει κιόλας; Τον αναγκάζει να βλέπει ριάλιτι! Απάνθρωπο...

Τι λέει η φωνή του πρώην “καταλληλότερου”, το antinews;

“Άρχισαν οι μηνύσεις για τη φονική διασπορά στη Θεσσαλονίκη” (καιρός ήταν).

“Αιδώς Αργείοι! Μετά το «Μένουμε σπίτι», η κυβέρνηση επιδοτεί και διαφημιστική εκστρατεία των εφοπλιστών”! Το είπαμε και εμείς...

Ασχολείται με την εγκληματικότητα. Ξέχασαν ακόμα και αυτοί τα όσα έλεγαν. Τώρα η Συμφωνία είναι γλυκιά, είναι καλή! Είναι ό,τι καλύτερο συνέβη! Μένει τώρα οι νεογιδοκράτες να φτιάξουν άγαλμα στον Τσίπρα. Όχι για τη Συμφωνία, αλλά γιατί με τις μαλακίες του, τους έφερε στην εξουσία. Όπως και με τα φασιστικά που κάνουν, θα τον ξανακάνουν καταλληλότερο υπηρέτη των ξένων πολύ σύντομα. Και μην πιστεύετε γκάλοπ. Κάποτε το 70% δήθεν ήταν αντίθετο στη Συμφωνία. Αλήθεια, τώρα πόσο πάει το ποσοστό; Για ρωτήστε το αλήτες - ρουφιάνοι - “δημοσιογράφοι”.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger