Home » , » Ενδιαφέρουσα παραδοχή από Αμερικανούς αξιωματούχους. Τόσα χρόνια "πλανητάρχης" ήταν ένας τύπος "ψυχικά ασταθής και εχθρός της Δημοκρατίας"

Ενδιαφέρουσα παραδοχή από Αμερικανούς αξιωματούχους. Τόσα χρόνια "πλανητάρχης" ήταν ένας τύπος "ψυχικά ασταθής και εχθρός της Δημοκρατίας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 | 11:07 μ.μ.


Εμπλουτίσαμε και σήμερα τις γνώσεις μας με αφορμή την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν σαν νέου προέδρου των ΗΠΑ. 

Η πρώτη είδηση για την οποία γίναμε κοινωνοί είναι ότι ο  Ντόναλντ Τραμπ είναι απόφοιτος της "ανδρικής σχολής", απ' την οποία έχει πάρει πτυχίο και ο Αντώνης Σαμαράς.

Η δεύτερη είδηση και η πιο ενδιαφέρουσα περικλείεται στα λεγόμενα του 46ου προέδρου της Αμερικής με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του..

«Σήμερα δεν γιορτάζουμε τον θρίαμβο ενός υποψηφίου, αλλά ενός αγώνα, αυτού της Δημοκρατίας. Η βούληση των πολιτών ακούστηκε. Μάθαμε εκ νέου το πόσο πολύτιμη είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία είναι εύθραυστη. Και αυτή τη στιγμή, φίλοι μου, η Δημοκρατία επικράτησε» μας είπε μεταξύ άλλων ο Μπάιντεν.

"Εύθραυστη η δημοκρατία" στην μητρόπολη του καπιταλισμού;!!!. Ας μην εστιαστούμε τι είδους "δημοκρατία", υπάρχει στην Αμερική.. Αλλά θα θέλαμε να μαθαίναμε ποιος ήταν ο αντίπαλος απέναντι στον οποίο έδωσε "αγώνα" και τελικά η "Δημοκρατία επικράτησε"! Δηλαδή ο Μπάιντεν. εννοεί ότι τόσα χρόνια "πλανητάρχης" ήταν ένας "ψυχικά ασταθής", όπως είχε χαρακτηρίσει το Τραμπ  η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πέλοζι, και ένας "εχθρός της Δημοκρατίας", όπως λέει ο ίδιος. Συμφωνούμε απόλυτα.

Mέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η Αμερική κάνει "εξαγωγή Δημοκρατίας" ισοπεδώνοντας κράτη και μακελεύοντας λαούς. Τώρα οι Αμερικανοί αξιωματούχοι μας λένε ότι ¨εξάγει" ένα "προϊόν" που και στις ίδιες τις ΗΠΑ, είναι ζητούμενο. Ενδιαφέρουσα αυτή η παραδοχή..

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger