Home » , » Πάλι ρόμπα τα γαλάζια τρολ

Πάλι ρόμπα τα γαλάζια τρολ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 | 8:41 π.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Θα ενημερωθήκατε για το δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο αναφέρει ότι  Συνελήφθησαν οι δύο δράστες του βίαιου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό Ομονοίας "και αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα"

Πρόκειται για δυο ανήλικα αδέλφια απ' το Περιστέρι, ενώ "επιπλέον συνελήφθη και Ειδικός Φρουρός, ο οποίος, όπως προέκυψε, αν και γνώριζε την εμπλοκή των δύο συλληφθέντων στο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, ως όφειλε τις αρμόδιες αρχές. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος και οδηγείται ομοίως σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Προσωπικά θύμωσα όταν είδα πεσμένο τον άνθρωπο κάτω να τον χτυπάνε. Θυμήθηκα ξυλοδαρμούς από μπάτσους, αλλά και το Ζακ Κωστόπουλο. Βέβαια εκεί είχαμε φόνο, ενώ τα ΜΜΕ έσπευσαν να δικαιολογήσουν τους φονιάδες. 

 Όπως είδαμε οι δράστες ήταν Έλληνες. Κανονικά αυτό δεν έχει σημασία. όμως οι ρατσιστές νάζι και οι νεοδημοκράτες είπαν ψευδώς πως οι δράστες ήταν αλλοδαποί και πιο συγκεκριμένα από την Αλγερία. Αν και το ίδιο το θύμα είπε πως μιλούσαν άριστα Ελληνικά.

Δεν πρόκειται περί απλού ψέματος αλλά περί ύπουλης συκοφαντίας, που εμπίπτει στο νόμο κατά του ρατσιστικού εγκλήματος. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι χρυσαλήτες προέτρεπαν σε νέους διωγμούς αθώων μεταναστών.

Και με αυτό το γεγονός, για ακόμα μια φορά τα γαλάζια τρολ έγιναν ρόμπα:
















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger