Home » , » Απίστευτο το μέγεθος της πολιτικής παχυδερμίας του ... ανέμελου .... (Καινούργιο βίντεο με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε)

Απίστευτο το μέγεθος της πολιτικής παχυδερμίας του ... ανέμελου .... (Καινούργιο βίντεο με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 | 9:17 μ.μ.

Ο σύντροφος και φίλος Κώστας Μ. μας στέλνει μήνυμα για να μας πει ότι ζητάει συγνώμη από την κοπέλα του τηλεφωνικού κέντρου του Mega, για τα "μπινελίκια" που άκουσε η "καημένη" και φυσικά δεν απευθυνόταν σ' αυτή αλλά στην αρχισυνταξία των ειδήσεων του καναλιού. 

Τους "ξεχεσ...." κανονικά μας γράφει και ξεθύμανα. Ο λόγος ήταν ότι στο δελτίο ειδήσεων του Mega δεν ανέφεραν το παραμικρό για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο πρωθυπουργός στην Ικαρία, ενώ εντύπωση προκάλεσε στον σύντροφο ότι η κοπέλα που δέχτηκε το οργισμένο τηλεφώνημα του, τον άκουγε σιωπηλή, χωρίς να το κλείνει και στο τέλος του είπε ... ευχαριστώ! Απίστευτο μας ακούγεται αλλά θεωρούμε τον σύντροφο αξιόπιστο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το αποκλειστικό βίντεο που ανάρτηση στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα news 24/7 είναι προκλητικότατο.  Στα πλάνα του βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του (πάνω από 50 άτομα) να φτάνουν στο σπίτι, υπό τους ήχους μουσικής, να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να... συνωστίζονται στο σπίτι του βουλευτή. Χ. Στεφανάδη.  Οι αποστάσεις και ο σεβασμός στο όριο των ατόμων που μπορούν να συγκεντρωθούν σε μια κατοικία έχει πάει περίπατο. την ώρα που οι πολίτες καλούνται να τηρήσουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, σημειώνεται στο δημοσίευμα

Κι αυτό όταν το απόγευμα ανακοινώθηκε ότι  "οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα, ΔΙ.Μ.Ε.Α., Ε.Α.Δ., Σ.ΕΠ.Ε, Δημοτική Αστυνομία, Περιφέρειες). εντόπισαν 1.866 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων και επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 576.550 ευρώ".

Εμείς πάντως δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής παχυδερμίας του ... ανέμελου.  Είναι δυνατόν οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος βα δέχεται τόσο έντονες αποδοκιμασίες όπως παρακολουθούμε και στο παρακάτω βιντεάκι και αυτός να έχει διάθεση να διασκεδάσει; Μας φαίνεται αδιανόητο! Τώρα θα πείτε με τον .... ανέμελο έχουμε να κάνουμε .... Σωστό κι αυτό. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger