Home » , » Aνεπαισθήτως περάσαμε σε μία καθαρή δικτατορία που θέλει νεκρούς τους απεργούς πείνας,

Aνεπαισθήτως περάσαμε σε μία καθαρή δικτατορία που θέλει νεκρούς τους απεργούς πείνας,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 | 10:30 π.μ.

Πηγή: Αννυ Παπαρούσου - f/b

Παττακός και Θεοφιλογιαννάκος παίζουν ανέμελοι τάβλι σε μία ήρεμη παραλία. 

Ο Παττακός αποφυλακίστηκε την δεκαετία του ‘90 με ανήκεστη βλάβη της υγείας του, η οποία ήταν τόσο ανήκεστη που πέθανε σε ηλικία 102 ετών. Του είχε επιβληθεί κατ´ οίκον περιορισμός που δεν τηρήθηκε ποτέ.

Για τον Σάββα Ξηρό με 98% αναπηρία, κρίθηκε δύο φορές από το δικαστήριο πως δεν υπάγεται σε αυτή την κατηγορία και παραμένει στον υπόγειο τάφο των φυλακών Κορυδαλλού, εκεί που δικαιούται να επιστρέψει και ο Δημήτρης Κουφοντίνας σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο , αν τον τηρούσαν. Σημειωτέον ότι τα υπόγεια κελιά των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού έχουν χαρακτηριστεί ως η φυλακή της φυλακής. 

Η ελληνική δικαιοσύνη πάγια επιφυλάσσει διακριτική μεταχείριση για τους πολιτικούς κρατούμενους επιστρατεύοντας ακραίες ερμηνευτικές προσεγγίσεις προκειμένου να τους εξοντώσει με κάθε τρόπο. 

Είναι αδιανόητο ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας σήμερα πεθαίνει για να διεκδικήσει το δικαίωμα που ο νόμος του χορηγεί προκειμένου να μεταχθεί στη φυλακή από την οποία προήλθε, δηλαδή στο υπόγειο μπουντρούμι του Κορυδαλλού. 

Είναι αδιανόητο ότι ανεπαισθήτως περάσαμε σε μία  καθαρή δικτατορία που θέλει νεκρούς τους απεργούς πείνας, που λογοκρίνει ασύστολα τις ανακοινώσεις της συνηγόρου του, που αποκρύπτει τις κινητοποιήσεις του κινήματος αλληλεγγύης, που κατεβάζει την ανταπόκριση του σπουδαίου φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου από την σημερινή συγκέντρωση και πορεία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της δικτατορίας. 

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του φασισμού. 

Να μην περάσει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger