Home » , » Μ. Φουρθιώτης: Μοναδικό φαινόμενο. Με 30 μηνύσεις σε βάρος του που ξεκινούν απ' το 2004 δεν έχει καταδικαστεί ούτε μια φορά!

Μ. Φουρθιώτης: Μοναδικό φαινόμενο. Με 30 μηνύσεις σε βάρος του που ξεκινούν απ' το 2004 δεν έχει καταδικαστεί ούτε μια φορά!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Απριλίου 2021 | 6:55 μ.μ.

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος αξιοπρόσεχτη μια παραπολιτική που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Documento. Δεν νομίζουμε άλλωστε να υπάρχει άλλος πολίτης σ' αυτή την χώρα στον οποίο να έχουν ασκηθεί, είτε από φυσικά πρόσωπα είτε από εταιρείες, 30 ποινικές δικαστικές διώξεις και όμως να μην έχει καταδικαστεί ούτε μια φορά, όπως συμβαίνει με τον Μένιο Φουρθιώτη! 

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε βάρος του τύπου, που έγινε γνωστός ως trash φιγούρα και μάνατζερ της πορνοστάρ Τζ. Αλεξανδράτου, έχουν υποβληθεί δεκάδες μηνήσεις με ότι αδίκημα μπορεί να φανταστεί κανείς, ακόμα και κακουργηματικού χαρακτήρα.. Από έκδοση ακάλυπτων επιταγών, υπεξαιρέσεις και φορολογικά αδικήματα μέχρι και απάτη, ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση, πλαστογραφία κ.ά. 

Ξέρετε ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να μην έχει σε βάρος του ο Μ. Φουρθιώτης καμιά καταδικαστική απόφαση αφού "για κάποιες από αυτές τις υποθέσεις έχει καταφέρει να αθωωθεί αμετάκλητα. Αρκετές έχουν μπει στο αρχείο με εισαγγελική διάταξη ή έχει παύσει η δίωξη σε βάρος του, ωστόσο άλλες εξακολουθούν να απασχολούν τη Δικαιοσύνη".

Εξοχα. Και μάλιστα "οι εμπλοκές του Μ. Φουρθιώτης με τη Δικαιοσύνη ξεκινούν κάπου το 2004 και φτάνουν μέχρι και σήμερα", όπως αναφέρετε στο κείμενο.

Αλήθεια, δεν είναι μοναδικό φαινόμενο να έχει σε βάρος στου 30 μηνύσεις και να μην έχεις καταδικαστεί ούτε μια φορά;.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger