Home » , » Μόνο σε μας δημιουργείτε η αίσθηση ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί;

Μόνο σε μας δημιουργείτε η αίσθηση ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 | 9:19 μ.μ.

 


Και οι δυο παραπάνω ειδήσεις τις φωτογραφίας, δημοσιεύονται στην ίδια ιστοσελίδα. Σύμφωνα, λοιπόν με τα λεγόμενα της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη, η κυβέρνηση εκτιμάει ότι στα "κορονοπάρτι" συμμετέχουν "ομάδες που επιδιώκουν σύγκρουση με την Αστυνομία". 
Και η πρώτη δημοσιοκαφρική χυδαιότητα βρίσκεται στον τίτλο. Τα ίδια ΜΜΕ ποτέ δεν διαπίστωσαν ότι γίνεται "κορονοπάρτι" στα ΜΜΜ που στοιβάζονται σαν σαρδέλες οι πολίτες ούτε στους τόπους δουλειάς όπου δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο προστασίας. 
Τα ανακάλυψαν σε ανοιχτούς χώρους όπου ο κόσμος προσπαθεί να πάρει μια ανάσα. (Το ότι υπήρξαν υπερβολές ακόμα και ηλίθιες καγκουριές, από κάποιους είναι κάτι το αναμενόμενο με όλη την πίεση που έχει συσσωρευτεί όλο αυτό τον καιρό, χωρίς φυσικά αυτό να τους δικαιολογεί).


Και ενώ σε μας τα κυβερνητικά αστροπελέκια δεν μας επιτρέπουν ούτε με αρνητικό τεστ να πάμε σε άλλους νομούς να δούμε τους συγγενείς και φίλους μας, την ίδια στιγμή ανακοινώνουν ότι από σήμερα μπορούν να έρχονται ανεξέλεγκτα στην χώρα μας τουρίστες από όλο τον κόσμο. 
Αν αυτό δεν είναι απροκάλυπτο δούλεμα, τότε τι είναι;


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger