Home » , » Απάντηση στους προβοκάτορες και τα καθάρματα.

Απάντηση στους προβοκάτορες και τα καθάρματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 | 9:33 μ.μ.

SSkai χθες. «Γιατί δεν αδειάζει τις πλατείες η αστυνομία»; Το ίδιο και τα άλλα πουλημένα ΜΜΕ. Κι αρχίζουν την προπαγάνδα. «Δεν είναι μόνο αντιεξουσιαστές (!) στις πλατείες που πάνε επίτηδες (!!), αλλά και άλλοι έτσι οι "κάλοι μπάτσοι" δεν θέλουν να βαράνε»!!! Η μαλακία πάντως τους βάρεσε στο κεφάλι.

Φυσικά λένε αισχρά και προβοκατόρικα ψέματα. Αποκρύπτουν πως η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, όπου θα ξεπεράσουμε σε λίγο τους 10.000 νεκρούς – δολοφονημένους από την απαξίωση του ΕΣΥ, είναι 100% ευθύνη της κυβέρνησης. Όπως και το ότι γίνονταν χαμός από κρούσματα κι όταν μας είχαν φυλακίσει στα σπίτια μας. Το πρώτο λοιπόν είναι να βρουν δικαιολογία για τις ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης.

Είναι επίσης γελοίο να μιλάνε για συνωστισμό στις πλατείες όταν έχουν ανοίξει τα σχολεία και στριμώχνονται τα παιδιά για ώρες σε κλειστό χώρο ελαχίστων τετραγωνικών. Όπως επίσης το αίσχος που γίνεται εις βάρος των εργαζομένων, που μάλιστα μετά τα τεστ θα δουλεύουν και υπερορίες! Και βέβαια μετά τα νομοσχέδια που θα φέρει η ΝΔ το Μάη θα είναι και επίσημα δούλοι. Κατάργηση οκτάωρου, υπερωριών, αργιών… όλων των δικαιωμάτων που απέμειναν. Συζητούν αν θα τους φορέσουν και λουράκι;

Ο λόγος που δεν επεμβαίνει η αστυνομία, είναι γιατί δεν έχει τέτοια εντολή. Και πως θα δώσει ο Κούλης εντολή να δείρουν τα παιδιά, όταν θα έχει τους τουρίστες να κάνουν ό,τι τους καυλώσει; Πως θα δείξει πως μπαίνουμε τάχα στην κανονικότητα;

Αφήνουμε το γεγονός πως δεν υπάρχει νόμος που απαγορεύει το να πας στην πλατεία ή το δρόμο, όταν μάλιστα άνοιξαν τα μαγαζιά. Βάσει ποιανού νόμου θα επέμβουν οι μπάτσοι; Της χούντας; Των Γερμανών κατακτητών; Του δικτάτορα Μητσοτάκη;

Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι. Δεν κουράστηκε ο κόσμος, εξοργίστηκε. Αν οι μπάτσοι προκαλέσουν, είναι πιθανόν να δημιουργηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ισως τότε η Νέα Σμύρνη να είναι μια χαρούμενη ανάμνηση για τους πραιτοριανούς, αφού εκεί έδειραν μόνο ένα, που πήγαινε γυρεύοντας, καθώς με τους άλλους προσπάθησαν να πέσουν πάνω στον κόσμο με τις μηχανές.

Τους έχουμε σιχαθεί, έχουμε βαρεθεί την υποκρισία τους. Οι ίδιοι που μας λένε να φοράμε μάσκες, δεν φοράνε μάσκες στους τηλεοπτικούς βόθρους. Χώρια τα προκλητικά που έκανε ο στρατός των κομματόσκυλων και ο δικτάτορας Κούλης, που έγραψε τα παπάρια του τους ίδιους τους νόμους του!

Και τώρα τα πραγματικά ερωτήματα: Γιατί πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ μετά από τόσες θυσίες που κάναμε; Γιατί δεν πήραν γιατρούς αλλά μπάτσους, γιατί έφαγαν τα λεφτά αντί να τα δώσουν στο ΕΣΥ; Γιατί γενικά δεν έγινε τίποτα από τα απαραίτητα παρά ένα τρομερό πλιάτσικο.

Γιατί ακόμα βγάζουν το σκασμό τα πετσωμένα ΜΜΕ όσον αφορά το τεράστιο σκάνδαλο με τα πρακτικά, όπου φαίνεται πως η ΔΑΠ λοιμωξιολόγων υπακούει δουλικά το Μητσοτάκη και πως τόσο καιρό λέει ψέματα ότι αυτά τα αισχρά και παράλογα που κάνει είναι τάχα εντολές των επιστημόνων; Ας βάλουν και τέτοια ερωτήματα, αν τολμάνε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger