Home » , » Δίποδα τζουκ μποξ

Δίποδα τζουκ μποξ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 | 4:11 μ.μ.


Τι αρχαιοελληνικό γνωμικό "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον", πρέπει να "εκσυγχρονιστεί" και να γίνει "ουδέν κρυπτόν από το διαδίκτυο". 
Αλλά πέρα απ' αυτό. Τι απρονοησία είναι αυτή, ορισμένων, να μην κάνουν μια προσπάθεια ώστε να εξαφανίζουν τα ίχνη της οβιδιακής πολιτικής τους μεταμόρφωσης;

Το λέμε αυτό διαβάζοντας το απολαυστικό χάσταγκ #Πελώνη_σβήνε, που αυτή την στιγμή είναι πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών του twitter. 

Εντάξει, τώρα δεν είναι κάτι το σημαντικό που μαθαίνουμε, ότι δηλαδή και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ανήκει στις τάξεις των πολιτικών γενίτσαρων. 
Αν επιχειρήσει να ασχοληθεί κάποιος μ' αυτούς, απ' τον Τσουκάτο του ΕΚΚΕ μέχρι τον Λαζαρίδη του ΚΚΕ εσωτερικού και τον Θεοδωρικάκο του ΚΚΕ, θα χρειαστεί να γράψει ολόκληρο βιβλίο.

Αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο με την Πελώνη δεν είναι η παντελή έλλειψη αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας. Το πρόβλημα της είναι ότι από δω και πέρα, θα ακούγονται σαν χαλασμένος δίσκος τζουκ μποξ οι δηλώσεις της με τις οποίες θα προσπαθεί να απαξιώσει τις τοποθετήσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα οποία μέχρι εχτές εκθείαζε.      

Υ.Γ: Τώρα θα πείτε ότι ο σημερινός αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος, χαρακτήριζε την Ν.Δ κόμμα κλεφτών και ψευτών η Πελώνη μας ενόχλησε; Σωστό κι αυτό. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Απριλίου 2021 στις 11:13 μ.μ.

Γελοίοι όλοι τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger